Ridepisker og sporer Dublin

Ridepisker og sporer Dublin

1 artikler
Dublin flettet pisk

Dublin

flettet pisk

99,00 kr
Leveringsklar

Kjøp Ridepisker og sporer på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Ridepiskens funksjoner

En ridepisk brukes for å få hestens oppmerksomhet. Følsomhet er nøkkelen til suksess når du bruker pisk, og en avmålt bruk av pisk anbefales. Gjentatt og for hard bruk er ikke anbefalt, da det ofte gjør hesten din følelsesløs for hjelpen.
En ridepisk er i utgangspunktet en tynn og fleksibel pisk som brukes som et hjelpemiddel i ridningen. Ridepisker kan være et godt hjelpemiddel for hester som ikke er særlig godt trent, da de kan brukes for å forklare sjenkelhjelpen. En ridepisk kan også være nyttig for en hest som allerede er godt trent, særlig hvis de har blitt sjenkeldøve.

Ridepisker til alle ridegrener

Avhengig av hvilken ridegren du driver med så vil du finne den rette pisken her hos Horze. Til sprang bør du bruke en kortere pisk. Til dressur er en lengre ridepisk på omtrent 120 centimeter anbefalt. Vanlige ridepisker kan brukes til hverdagsridning, men passer også som allsidige pisker i andre ridegrener. Longeringspisker brukes til longering, og kjørepisker er tilpasset kjøring.

Pisker for longering og kjøring

Spesielle longeringspisker brukes til longering, hvor du med snerten på pisken kan nå 4-5 meter, slik at du alltid kan nå hesten din på en trygg måte.

Driver du med kjøring vil en kjørepisk være et godt hjelpemiddel. En kjørepisk kan gi deg en fordel når du trener hesten, hvor du kan forklare dine beskjeder bedre, for eksempel ved skifte av gangart, tempo eller retning.

Pisker i ulike stiler

Horze tilbyr et stort utvalg av ridepisker, som dressurpisker, sprangpisker, samt longeringspisker. Det finnes også spesialpisker, for eksempel de med teleskopfunksjon som lett kan foldes sammen for enkel transport. Du har også de med gel-håndtak for å unngå gnag.

Horze tilbyr ridepisker til alle disipliner. Velg den rette lengden og fargen som passer deg og din ridestil.

Lengden på pisken avhenger av grenen du driver med. For sprang anbefales kortere ridepisker med et bredt lærhåndtak. Lengden starter på omtrent 50 cm. For dressur vil en lengre ridepisk med en lengde mellom 1,10 og 1,30 meter anbefales.