-20% på Alt fra Horze *
Bruk koden: MIDWEEK
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
* Kampanjeinfo

Ridesko

Jodhpursko kan ha skolisser, glidelås eller trekkes enkelt rett på foten. Sammen med chaps eller jodhpurbukser er disse rideskoene et godt valg for enhver rytter.

Dine filtre:
100 artikler

Jodhpursko er det perfekte valg til den daglige ridningen.

Når du ikke må bruke ridestøvler, kan du velge blant vårt store utvalg av Horze jodhpursko. Tradisjonelle Jodhpursko kan trekkes rett på foten, noen modeller har også glidelås foran eller bak. Sammen med leggchaps er disse skoene perfekt til treninger og ridetimer, og man slipper skolisser som kommer i veien. Dersom du foretrekker ridesko, kan du prøve vår klassiske modell med flotte lisser og glidelås bak som gjør dem enkle å ta av og på. Tradisjonelle ridesko med skolisser ser også bra ut, og er enkle å justere rundt foten og ankelen.

Jodhpursko er et godt valg både til barn og voksne.

Bruk våre klassiske jodhpursko sammen med leggchaps, og kle barna opp på samme måte som treneren deres. Jodhpursko er også fine å bruke i byen eller i stallen. De lave flerbruksskoene kan brukes alene eller sammen med leggchaps, slik at de ser ut som ridestøvler men er like komfortable som sko. Uansett om du foretrekker glidelås, skolisser eller en modell man bare trekker på, så har Horze det perfekte paret til deg.