Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå
-30%

Harry Hall jodhpur sko, dame

Produkt-ID: 322789

kr 903,00
kr 1.290,00
(Pris inkl. MVA)
Harry Hall jodhpur sko, dame
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Harry Hall jodhpur sko, dame
kr 903,00
kr 1.290,00
Harry Hall jodhpur sko, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Jodhpursko laget av fullnarvet italiensk lær, med glidelås foran. Fôret med lær, glidelåsbeskyttelse med knappelukking, og YKK-glidelås. Elastiske sidepaneler og sporebeskyttelse i gummi. Tofarget, antiskli-såle, formet, dempende innvendig såle, og draflapp med logo.


Teknisk beskrivelse:


100% lær.


Gjennomsnittlig vurdering
2.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Harry Hall ridesko
1 Likes

Visuelt er det absolutt "penere" ridesko. Men jeg kan ikke gå på optikken. Disse skoene er rett og slett fantastiske !!! Jeg er bare imponert over utførelsen og spesielt bærekomforten. Jeg bruker sko i størrelsen 37-38, og 38 er også perfekt. Innersålen har ofte ikke sko av høy kvalitet. Jeg anbefaler skoen i alle fall og håper at kjøperne er like fornøyde som jeg er.

Kan ikke gi en mening om skoen
0 Likes

Jeg kan ikke vurdere skoen men den dårlige servicekvaliteten, ikke noe problem. Jeg bestilte to produkter inkludert disse skoene som ble sendt til meg i feil størrelse. Veldig skuffende. Spesielt når det gjelder julegaver kjøpt i november.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.