Horze Camden vinter jodphur

kr 1.590,00
kr 1.890,00
Pris inkl. MVA
Spar 25% på et valgfritt produkt
Kopier kode: HIGHLIGHT25
Minimumsverdien er 800 kr. Kupongen kan ikke kombineres med andre kuponger. Tilbudet gjelder kun for ett produkt. Rabatten trekkes fra produktet som har høyest salgspris. Hvis et produkt allerede er redusert, vil den reduserte prisen tas i betraktning. Rabatten trekkes bare hvis den er høyere enn den allerede tilgjengelige rabatten. Hvis du returnerer en eller flere varer, vil vi refundere den proporsjonalt reduserte verdien av varene. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsider). Gyldig til og med 18.10.2021..
Svart Horze Camden vinter jodphur horze
Størrelsestabell
Leveringsalternativer
Leveringsklar. Varen er på lager for deg
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
65 dagers returrett

Beskrivelse

Jodphur med ullfôr som er laget i lær av utmerket kvalitet for et vakkert utseende og høy ytelse, for en slitesterk paddock sko.


For dine ridebehov i kaldt vær, kommer vår klassiske Camden jodphur i en vinterversjon med ekte 100% ullfôr som varmer. Disse europeiske supermyke paddockstøvlene er utstyrt med kuskinn ytterst, skinnfôr og gummiert sporehvile. Ribbet elastikk på begge sider av skaftet gir en utmerket passform og fleksibel støtte. Gummisålen har anti-skli og gir et godt grep i stigbøylen. Disse skinnskoene vil holde deg varm når du rir gjennom hele vinteren.


Egenskaper:


  • Jodphur av lær i høy kvalitet
  • 100% ullfôr for komfortabel ridning på vinteren
  • Europeisk
  • Gummihviler til sporene
  • Ribbet elastikk på sidene
  • Mykt lær gjør inngåingen av skoene kort
  • Gummisålene har anti-skli med ekstra grep

Teknisk beskrivelse:


100% lær.


Vaskeanvisning:


Tørk over med en ren, fuktig svamp hver gang du har brukt skoene, for å fjerne svette og støv. Tørk med et mykt, rent håndkle.


Produkt-ID: 38034

Les Omtaler:

Horze Camden vinter jodphur