Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze Camden vinter jodphur

Produkt-ID: 38034

kr 1.390,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Camden vinter jodphur
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Camden vinter jodphur
kr 1.390,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Camden vinter jodphur
kr 1.390,00
Horze Camden vinter jodphur
Beskrivelse

Beskrivelse

Jodphur med ullfôr som er laget i lær av utmerket kvalitet for et vakkert utseende og høy ytelse, for en slitesterk paddock sko.


For dine ridebehov i kaldt vær, kommer vår klassiske Camden jodphur i en vinterversjon med ekte 100% ullfôr som varmer. Disse europeiske supermyke paddockstøvlene er utstyrt med kuskinn ytterst, skinnfôr og gummiert sporehvile. Ribbet elastikk på begge sider av skaftet gir en utmerket passform og fleksibel støtte. Gummisålen har anti-skli og gir et godt grep i stigbøylen. Disse skinnskoene vil holde deg varm når du rir gjennom hele vinteren.


Egenskaper:


  • Jodphur av lær i høy kvalitet
  • 100% ullfôr for komfortabel ridning på vinteren
  • Europeisk
  • Gummihviler til sporene
  • Ribbet elastikk på sidene
  • Mykt lær gjør inngåingen av skoene kort
  • Gummisålene har anti-skli med ekstra grep

Teknisk beskrivelse:


100% lær.


Vaskeanvisning:


Tørk over med en ren, fuktig svamp hver gang du har brukt skoene, for å fjerne svette og støv. Tørk med et mykt, rent håndkle.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Ikke bra nok
0 Likes

Holder kun 1-2 sesonger, ble kald i disse skoene.

Størrelse: Normal
godt
0 Likes

Faktisk er den stor, jeg gjør en 38 og heldigvis leste jeg i den oppfatning at det var nødvendig å ta en størrelse nedenfor. Utelat at på bildene er det ingen glidelås bak, så når det er sant, er det en bak. Så for ullpolstring, lurer vi på hvor er ulla ... er vinterstøvler ... vel, jeg har ikke prøvd dem enda.

Størrelse: Stor
Komfortable Horze Camden støvler
1 Likes

I sko gikk Horze Camden på skøyter hele vinteren. Komfortabel, laget av kvalitetsskinn. Innvendig - pelsfor, varmt. Sålen er sklisikker. Disse støvlene er definitivt nok for flere vintersesonger. Forgjeves i fjor tvilte han på når han ga ordre. Flotte sko, takk for at du sikrer rask levering!

Størrelse: Normal
God vinter jodhpurs
1 Likes

Læret i disse skoene er laget av høy kvalitet og har et behagelig mykt fôr på innsiden. Skoene har bred midje, men ellers synes jeg de passer til deres størrelse.

Størrelse: Normal
Vanntett!
2 Likes

Fra det renommé jeg ikke ble forelsket i skoen med en gang, den er litt bred foran og ser derfor ikke veldig elegant ut. Men etter 1,5 år med nesten daglig bruk kan jeg bare fantasere - han er helt komfortabel, solid og holder føttene tørre! Enten søppel, søle eller vått gress - ikke en dråpe vann kommer gjennom !! Likevel er det pustende nok, og selv når det bæres i flere timer, oppstår det ikke svette føtter.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.