Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Horze Classy pull-on jodhpur ridesko

Produkt-ID: 38074

kr 759,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Classy pull-on jodhpur ridesko
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Classy pull-on jodhpur ridesko
Beskrivelse

Beskrivelse

Jodhpur i kvalitetslær. Moteriktig firkantet tå med gummisåle. Elastiske lærpaneler på siden. Også stilig sammen med jeans!


Teknisk beskrivelse:


Materialer: Lær.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flotte sko!
0 Likes

Har vært tøfler til støvlene i flere år. Det første paret har holdt 3 år i daglig kontinuerlig bruk. Det andre paret er fremdeles helt nytt og må fortsatt brytes inn. Skoene er utrolig komfortable. Jeg liker at de løper foran så fine og smale. Vil anbefale støvlene til alle! Rett og slett flott !!

0 Likes

En klassisk, elegant støvel, som fra første dag gir mange hyggelige kilometer, både i natur, by og på kontoret. Kvalitetsskinn og en fin såle. Sannsynligvis ikke bedre for prisen enn her.

De har innfridd alle forventningene mine.
0 Likes

Jeg bestilte disse støvlene til hverdagsbruk. Jeg hadde lest at de er store i størrelse og når jeg svinger mellom 39 og 40 tok jeg dem i 39. De passer perfekt og det er plass til en god sokk. Jeg var litt nervøs for om de var vanskelig å komme av og på, men det er de ikke. Jeg gleder meg veldig til det og har hatt litt slitasje ...

Horze Classy støvler er veldig komfortable!
0 Likes

Horze Classy valgte støvlene sine nettopp fordi de er laget av skinn. Passer i størrelse, ikke smal i bredden. Sko og ben er behagelige under lange turer på hest. Innersålen i skoene er spesiell - benet er polstret mens du går, noe som er veldig praktisk. Føttene mine er tørre, uansett hvor lenge jeg er i disse skoene. Jeg har på meg fra i fjor - veldig behagelig!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.