Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze jodhpur ridesko med ståltå

Produkt-ID: 38015

kr 959,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze jodhpur ridesko med ståltå
kr 959,00
Horze jodhpur ridesko med ståltå
Beskrivelse

Beskrivelse

Ridesko med ståltå som gir deg god beskyttelse i stallen.


Disse vanntette rideskoene med ståltå har et mykt tekstilfôr og en svampaktig komfortabel innersåle. De elastiske sidepanelene, læret og den stabile antiskli/antistatsike gummisålen gir komfort og stil, samtidig som skoen er CE-sertifisert. Når du bruker disse skoene vet du at føttene dine er beskyttet mot skader fra hestene og utstyret deres. Disse lærskoene oppfyller standarden EN ISO 20345.


Egenskaper:


  • Jodhpur ridesko i lær med ståltå
  • Elastiske sidepaneler
  • Løkke bak gjør dem enkle å ta på
  • Tykk gummisåle

Teknisk beskrivelse:


Materiale: Lær øverst. Ståltå. Gummisåle.


Vaskeanvisning:


Tørk over med en ren, fuktig svamp hver gang du har brukt skoene, for å fjerne svette og støv. Tørk med et mykt, rent håndkle. Smør inn med lærpleieprodukter som anvist på pakken.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Anbefales!!
7 Likes

Disse er virkelig supre! fikk et par i julegave i fjor, er STOR fornøyd!! Sitter godt på foten. Det flere ganger at jeg har måttet gå gjennom vann og bekker, har aldri blitt våt! Gode ridesko og stall sko! =) Synes heller ikke de er spes. kalde=)

6 Likes

Jeg har hatt på disse skoene i halvannet år, og jeg kan anbefale dem. Det som er viktig for meg er tåhetten, og selvfølgelig skoens holdbarhet. Omtrent alle slags slitasje, de ser holdbare ut.

Bra og trygge!
5 Likes

Kjøpte skoene for noen år siden, og er veldig fornøyd. De passer bra på foten og passer bra for de som er litt klumsete med føttene slik som jeg er. Ulykker skjer, og blir du først tråkket på foten av et dyr på over 500 kg så er det ikke noe godt! De sitter også veldig bra i stigbøylene, og er ikke noe ubehagelige å ri med. Skoene verner bra på tuppene og er til å anbefale på det sterkeste. Husk å sikre tærna, de er viktig!

Flotte støvler til alle formål
4 Likes

Jeg kjøpte sko til gjengjeld for akkurat det samme, kjøpte ytterligere 6 år siden. Jeg hadde på dem nesten hele året, i regnet og i slaps. Det er sant, i det første året med sokker, ble ryggene sydd opp i verkstedet, trådene ble frynsete på grunn av gangarter. Men så hadde hun på seg dem uten å angre hvor mange ganger de reddet fingrene mine fra skader når jeg jobbet med unge og dårlige avlshester teller bare ikke! Kanskje de hadde servert lenger hvis jeg savnet dem regelmessig og ikke badet i gjørme og vann :) Men i dem følte jeg meg som et ekte terrengkjøretøy. Men det er en grense for alt, så jeg kjøpte nye.

Stå tå paddock støvler
3 Likes

Hyggelige, tunge støvler. De blir litt store (eller kanskje er de bare litt bredere). Utmerket kvalitet.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.