Sommersalg - 30% rabatt på alle sommerprodukter! Handle nå

×
Produkt-ID: #38203

Horze Rovigo ridestøvler

kr 1.390,00
(Pris inkl. MVA)
Har du funnet produktet til en lavere pris? Vi justerer prisen basert på konkurranse. Les mer

Disse høye vinterstøvlene er solide og justerbare.


Fôret ridestøvel i robust nubucklær av høy kvalitet som holder deg varm og tørr hele vinteren. Den doble borrelåsen på leggen lar deg justere vidden på skaftet slik at du kan ha dine varmeste ridebukser eller regnbukse under. Den solide, slitesterke sålen har en definert hæl, og er perfekte til ridning. Disse vanntette ridestøvlene kommer til å bli favoritten når det er kaldt ute.


Egenskaper:


  • Tøffe lærridestøvler i nubuck
  • Justerbar borrelåslukking rundt leggen
  • Solid såle til ridning og arbeid
  • Mykt syntetisk pelsfôr
  • Vanntett utside
  • Horzelogo stemplet på skaftet

Teknisk beskrivelse:


Materialer: Nubucklær øverst, syntetisk pelsfôr.


Vaskeanvisning:


Tørk over med en ren, fuktig svamp hver gang du har brukt skoene, for å fjerne svette og støv. Tørk med et mykt, rent håndkle. Smør inn med lærpleieprodukter som anvist på pakken.


Sorter etter:

Passform.

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Stor i størrelse. Kjøpte et nummer større en jeg bruker. Har såler +to par ullsokker inni. Enda er de for store. Veldig lange i skaftet i tillegg.

 0

Super vinterstøvler med flotte detaljer!

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Super å ha på og varme. Med god plass til ullsokker. Flotte detaljer og lett og ta på!

 0

Vinter støvler

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Dette er støvler som er godt foret og egner seg derfor til sen høst - vinter og vår bruk. Det er fint og mykt skinn. Skoen passet derimot ikke min fot. Den er stor i størrelsen og passer en med høy rist. Jeg bruker vanligvis en eller 2 str større i sko. Den er svært rommelig og har ikke mulighet til å stramme bedre slik at den sitter godt rundt ankel. Kan kun strammes øverst ved legg. Anbefaler ikke dette produktet. Det er i tillegg veldig kostbart å returnere støvlene (nesten 15 % av pris) om de ikke passer og dette er et produkt som bør prøves før kjøp. Prisen er ikke for dyr men til en slik pris så forventer jeg at den sitter bedre på foten.

 0

Min favoritt

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Fantastiske støvler. Har hatt disse i mange år, og er nå gått i gang med par nr. 2. Bruker dem høst vinter og vår og de passer like godt til alle årstidene, og jeg rir hver dag, har de litt store, slik at jeg kan putte på en ekstra sokk, og da fryser jeg ikke på beina i det hele tatt, selv midt på vinteren, grunnen er nok at de er så brede at man får plass til både luft og sokker. Håper dere aldri slutter å produsere disse.

Fordeler: Har flotte detaljer, Svært slitesterk, Rimelig pris
 0

Styr unna!!

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Disse skoene er fryktelig stive og ukomfortable å gå med. Jeg hadde ikke gått mange menterne før helene og akillesenene var såre, for de er så stive bak. Noe særlig med vrist skal man heller ikke ha. Og det er heller overhodet ingen demping i støvlene. Overhodet ikke værdt pengene!

 2

Kjempefornøyd!

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

kjøpte disse for ca 1 1/2 mnd siden og er storfornøyd. de sitter pent på mine legger som er normal brede/muligens litt korte uten problemer. jeg har ikke hatt noen problemer med å få bena nedi og det er god plass i foten til en evnt ullsokk i tillegg dersom det skulle være ønskelig. de er noenlunde rare å gå i de første gangene grunnet læret ikke har satt seg i ankelen. kan for noen virke noe klumpete men er gode å gå i og perfekte til tur! OBS hvis du vipper på størrelsen du vil kjøpe anbefaler jeg en str større. de er noe små i str.(en halv str ca)

Fordeler: Har flotte detaljer, Svært slitesterk, Rimelig pris
 0

Horze Rovigo ridestøvler

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Meget gode støvler til en ok pris. Varme og gode:-) Tåler regn og skitt. Kan brukes privat til trange bukser, meget pene!

Fordeler: Har flotte detaljer, Svært slitesterk
 0

Kun for de med LAV vrist

Av
Skervet

Prøvde disse i butikken, og fikk de ikke på engang. Har ikke veldig høy vrist, ganske normal, men vi fikk rett og slett ikke helen nedi. Glidelåsen skulle gått helt ned. Synd, for støvlene er kule!

 0

Har du funnet produktet til en lavere pris?

Vi justerer prisen basert på konkurranse. Be oss om en bedre pris om du har funnet samme produkt i en konkurrerende nettbutikk, og gi oss muligheten til å komme med et bedre tilbud.


Hvordan fungerer det?

  1. Fyll ut skjemaet og send oss ditt forslag til prisjustering.
  2. Sjekk innboksen til e-posten din, du skal ha fått en ny mail fra Horze.
  3. Klikk på linken i e-posten for å aktivere din ønskede pris!

Kopier og lim inn nettsidens adresse på det identiske produktet med lavere pris.

Ditt ønske er sendt til Horze Support Team.

Vi behandler det og svarer så fort som mulig. Prosessen kan ta opp til 24 timer man-fre 8-16 (GMT +02:00).

BILDER FRA BRUKERE Del ditt eget bilde av produktet med hele verden. Les mer

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Pålogging