Spar opptil 50% på mange produkter
Ridestøvler & Chaps

Ridestøvler & Chaps

Vårt store utvalg av ridesko kommer i varianter som passer enhver rytter. Velg mellom ridestøvler, ridesko, jodhpurs eller stallsko som alle kommer i lær, syntetisk lær og gummi.
347 artikler

Kjøp Ridestøvler & Chaps på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Stort utvalg til alle behov

Horze har et stort utvalg av ridestøvler og ridesko til alle behov. Ridestøvler er en av de viktigste tingene en rytter må ha. Godt tilpassede ridestøvler forbedrer ridningen din, og gjør deg mer komfortabel og trygg i salen. Horze sitt utvalg av støvler og sko inkluderer ridestøvler, ridesko/jodhpursko og stallsko. En godt tilpasset elegant ridestøvel i lær er førstevalget på konkurransebanen. Jodhpursko eller ridesko med lisser kombinert med leggchaps er ideelle til trening. I Horze-kolleksjonen finner du også varme og vanntette stallsko som gjør stallarbeidet til en lek.

Klassiske ridestøvler i utmerket kvalitet

Velg ridestøvler i ulike modeller etter hva du trenger til din gren. Ridestøvlene våre til sprang og feltritt har lisser, og en solid glidelås bak som gjør dem enkle å ta av og på. Dressurstøvler har også en glidelås bak. Ridesko blir brukt mer i hverdagen, men sammen med et par leggchaps i kvalitetslær kan de nesten se ut som ridestøvler. Mange av rideskoene har skolisser, og er derfor svært komfortable ettersom de kan strammes og løsnes ved behov. Jodhpursko trekkes på foten, og er perfekt til trening og for unge ryttere som ikke vil styre med skolisser. Mange av Horze sine ridesko kommer med glidelås enten foran eller bak. Du får dem i brunt og svart, så her kan du velge etter hva du liker best.