Ridestøvler, ridesko og jodhpur for rytteren online
Et godt antrekk starter med skoene
25% rabatt på Horze ridestøvler
+ Mer ridestøvler til reduserte proser fra toppmerker
Ridestøvler & Chaps

Ridestøvler & Chaps

Ridesko kommer i varianter som passer enhver rytter. Jodhpur og stallsko er populære engelske ridesko, laget av lær, syntet eller gummi.
321 artikler

Kjøp Ridestøvler & Chaps på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Horze har et stort utvalg av ridestøvler og sko til enhver bruk.

Ridestøvler er en av de viktigste tingene en seriøs rytter må ha. Et godt tilpasset par ridestøvler forbedrer ridningen din, og gjør deg mer komfortabel og trygg i salen. Horze støvler og sko inkluderer ridestøvler, jodhpursko, ridesko og stallsko. En godt tilpasset elegant lærridestøvel er førstevalget på konkurransebanen. Jodhpursko eller ridesko med lisser kombinert med leggchaps er ideelle til trening. I Horze-kolleksjonen finner du også varme og vanntette stallsko som gjør stallarbeidet til en lek.

Engelske ridestøvler fra Horze har klassisk stil og er laget av materialer av beste kvalitet for å gi et skreddersydd utseende og følelse.

Velg ridestøvler i ulike modeller etter hva du trenger til din gren. Ridestøvlene våre til sprang og feltritt har lisser, og en solid glidelås bak som gjør dem enkle å ta av og på. Dressurstøvler har også en glidelås bak. Ridesko blir brukt mer til hverdags, men sammen med et par leggchaps i kvalitetslær kan de nesten se ut som ridestøvler. Mange av rideskoene har skolisser, og er derfor svært komfortable ettersom de kan strammes og løsnes ved behov. Jodhpursko trekkes på foten, og er perfekt til trening og for unge ryttere som ikke vil styre med skolisser. Mange av Horze sine ridesko har glidelås bak, mens jodhpurskoene har glidelåsen foran for å gjøre dem enda enklere å ta av og på. Du får dem i brunt og svart, alt etter hva du liker best.