Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå
-40%

Cavallo Grand Prix Plus støvler

Produkt-ID: 39136

kr 2.489,40
kr 4.149,00
(Pris inkl. MVA)
Cavallo Grand Prix Plus støvler
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Cavallo Grand Prix Plus støvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Sammenlignet med Grand Prix, har Grand Prix Plus tilleggskjennetegn som smale ankler og en glidelås foran som strekker seg ned til forlæret. I tillegg er disse støvlene utstyrt med trykknapp, en fleksibel, støtdempende og sklisikker såle, og forsterkningsstropp på baksiden. Overlær: fullær. Standard farge: 07 svart.


Teknisk beskrivelse:


Størrelsene er angitt etter leverandørens UK størrelsestabell. Vennligs se størrelsesguiden for omregning til EU-størrelser.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Great!
2 Likes

Jeg elsker min! Jeg har hatt utrolig få blemmer i løpet av "fiskesesongen", og de er bare super gode! <3

Super!
0 Likes

Er superfornøyd med støvlene mine! Stilig, bare myk bøyning øverst og slitesterk. Glidelåsen fungerer veldig bra og har aldri oppstyret. Forrige uke var de litt stive, men ikke så det gjorde vondt. Anbefaler disse støvlene på det sterkeste.

for dyrt
0 Likes

For disse pengene har du de samme kalveskinnskoene hos andre merker. For samme type kuskinn betaler du mindre med andre merker. Kort sagt: for mye penger for sammenlignbare støvler. afrader

0 Likes

Glidelås holder dårlig. begge glidelåsene på støvlene mine har gått i stykker innen 6 måneder til tross for at de alltid er smurt og aldri tvunget til å glidelås. det er dårlig kvalitet til tross for at glidelåsen koster 1000 mer enn den samme støvelen uten glidelås

Pålitelig støvel på en stiv base
0 Likes

Ankeldelen av bagasjerommet er godt støttet sidelengs, men gir ankelen en veldig vertikal forlengelse. Etter et par uker mykner den opprinnelig litt stive huden og sitter godt mot beinet. Samtidig øker kalvens grep på hestens flanke tydelig. Hælen på bagasjerommet er så hard og edgy at den ser ut til å være like troverdig som en myk anspor. Som en liten ulempe, litt for liten for størrelsen. Lange ben og tykke ben ser ut til å være tilgjengelige for store ben og tykke ben.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.