FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze Rover ridestøvler i syntetisk lær

Produkt-ID: 39013

kr 979,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Rover ridestøvler i syntetisk lær
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Rover ridestøvler i syntetisk lær
kr 979,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze fotvarmer
kr 16,15
kr 19,00
Horze Rover ridestøvler i syntetisk lær
Beskrivelse

Beskrivelse

Velg disse praktiske dressur-ridestøvlene til en god pris, som ser ut som ekte lær.


Disse syntetiske lærstøvlene har nok av stretch, og du vil gå dem inn raskere og uten den stive følelse av andre syntetiske ridestøvler. Disse ridestøvlene er priset lavt, men har samme følelse som ekte lær, den flotte Spirit-logoen og myk gummisåle som gir dem nok at spesielle detaljer. Glidelåsen bak og fôret av syntetisk semsket skinn er forsterket med strikk for mer fleksibilitet.


Egenskaper:


  • Høye lærlignende dressur-ridestøvler
  • Spirit-logo på utsiden av toppen av skaftet
  • Syntetisk semsket fôr for komfort
  • Glidelås bak gjør dem enkle å ta av og på
  • Finnes i normal og vid

Teknisk beskrivelse:


Materiale: Syntetisk lær.


Vaskeanvisning:


Tørk over med en ren, fuktig svamp hver gang du har brukt støvlene, for å fjerne svette og støv. Tørk med et mykt, rent håndkle. Poler med skopuss ved behov.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Elsker dem
1 Likes

Veldig gode ridestøvler, for en utrolig fin pris. Kjenner ikke at dette er kunstlær, de er supermyke. Trengte ikke å gå dem inn i det hele tatt. Tok dem på, red i 1,5 time for instruktør, og det føltes som at de var skapt for mine føtter under hele timen. Eneste ulempen var at knappen over glidelåsen gikk i stykker etter første gangs bruk, men Horze ordnet opp svært raskt og greit. Får derfor 5 stjerner fra meg, på tross av ødelagt knapp.

Størrelse: Normal
ridestøvler
0 Likes

De er veldig gode de første par månedene du har dem, jeg var veldig fornøyd med meg. Unødvendig å si, jeg fikk dem til jul. Nå har jeg hatt dem i litt over 1/2 år, og semsket skinn på innsiden er slitt nesten helt, det er små sprekker i læret, selv om det er tatt vare på dem og tatt godt vare på. Akkurat nå er jeg den lykkeligste å bruke dem til hopp, slik jeg har opplevd flere påfølgende ganger når jeg kjører dressur, de sklir ned fordi det er mykt skinn, spesielt når du gjør regn. Det er som om de har sluttet å gli ned, ikke helt vet hvorfor. Hvis jeg ikke sykler med ridesokker, men f.eks. med ankelsokker, glir de ned like mye som jeg gjør på hesten. Hvis jeg har ridesokker på, sklir de ikke skikkelig ned, men likevel et par cm i dressur når jeg skjenker. Det er ikke fordi jeg hopper opp og ned når jeg skal nedbemanne, siden jeg faktisk sitter relativt stille i ulemper. Alt i alt gode ridestøvler, men ganske raskt slitt.

Størrelse: Normal
Mye for pengene
0 Likes

Knallgode støvler til en veldig god pris. Føles som ekte lær. Litt ubehagelige å gå i, men fantastiske å ri i. Kjøper gjerne flere par når disse blir utslitt.

Størrelse: Normal
Veldig skuffende, dårlig kvalitet
0 Likes

Jeg kjøpte disse støvlene for over ett år siden, og jeg har slitt de veldig lite, bare i konkurranse. De er behagelige, men kvaliteten er dårlig: veldig raskt har støvlene sprukket i foten. Jeg anbefaler ikke denne artikkelen, og er veldig skuffet.

Størrelse: Normal
Blir for mykt med tiden
1 Likes

Har hatt støvlene i et år og ridd omtrent en time i uken. Nå åpnes trykknappene og glidelåsen går ned mens du sykler. Støvlene foldes også når du sykler.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.