FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Finntack Pro ermløs bodymapping topp, unisex

Produkt-ID: 35501

kr 249,00
(Pris inkl. MVA)
Finntack Pro ermløs bodymapping topp, unisex
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Finntack Pro ermløs bodymapping topp, unisex
kr 249,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack Pro ermløs bodymapping topp, unisex
Beskrivelse

Beskrivelse

Svært myk og komfortabel, elastisk bodymapping trøye. Ermløs, med ståkrage. Unisexmodell. Laget av teknisk og svært pustende elastisk stoff med, nettingfòr i områder hvor man svetter mye. Førstevalget for hver kusk på varme sommerdager!


Teknisk beskrivelse:


Materialer: 67 % polypropylen, 27 % nylon, 6 5 spandex.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Teknisk funksjonell og komfortabel på bakken
0 Likes

Skjorten er behagelig og behagelig å ha på og passer godt under skjorten. Størrelsene er forresten bra, men et veldig langt skjørt er kanskje litt dumt å strikke i ridebukser. Med en sikkerhetsvest tilfører denne skjorten + 50% til slitasjeopplevelsen. På denne måten passet høstens kjølige vær godt for meg. En av ulempene med krage-logoen er sannsynligvis flassing av teksten bare ved første bruk. Alt i alt, i det minste for min del, kan jeg anbefale det.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.