Sommersalg - 30% rabatt på alle sommerprodukter! Handle nå

×
Produkt-ID: #36219

Horze Leah UV Pro ridetights, dame

kr 979,00
(Pris inkl. MVA)
Har du funnet produktet til en lavere pris? Vi justerer prisen basert på konkurranse. Les mer

Unik pull-on ridebukse med silikongrep.


Ultralett tights med akkurat nok bling på hoftene gjør denne buksa til det perfekte valget til hverdagsridning eller en hurtig sommergalopp. Silikontrykket med et trendy kronedesign gjør at buksen har nok klister for godt grep. Med tilført 50+ UV-beskyttelse gjør disse ridebuksene perfekte for ridning på lyse sommerdager. Lycra gjør disse halvhøye ridebuksene like komfortable å bruke som en hver pustende tights. En myk innside og hurtigtørkende stoff vil føre til at du ønsker å bruke disse ridetightsene hele dagen.


Egenskaper:


  • Pull on sommer-ridebukse til dame
  • Mellomhøyt, elastisk liv kan føles trangt første gangen du bruker det, men det gir god passform med bred linning bak på ryggen, netting og pustende frontpanel
  • Silikongrep i hele setet
  • Praktisk sidelomme til mobil
  • Polyamidstoffet er UV-beskyttet, UPF 50+
  • Innersøm er 70 cm

Teknisk beskrivelse:


Vevd 88% polyamid, 12% elastan. Hvis du er mellom to størrelser anbefaler vi at du velger den største størrelsen. Lengden på innersøm: 70 cm.


Vaskeanvisning:


Maskinvaskes med innsiden ut på 40 grader, med lignende farger. Lav temperatur i tørketrommel. Ikke bruk skyllemiddel.


Sorter etter:

Favoritten

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Virkelig elsker denne ridetightsen! Sitter utrolig bra, og passer overalt! Synes også at den har mange fine detaljer. Silikonen sitter fortsatt på. God kvalitet! Et stort pluss er også lommene på siden, det er silikon inne i disse som gjør at telefonen ikke faller ut. Supert!

 0

Leah ridetights

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Kjempefint ridetights med meget bra helskinn/silicone. Normal passform, midjen kan virke stramt men er veldig behagelig ens man har den på. Veldig lett følelse. Kan ikke si så mye om holdbarheten da jeg ikke har hatt den så lenge enda. Anbefales, ikke minst pga snedig plassering av lommene ☺️

 1

Trang i livet, men super ellers.

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Jeg kjøpte denne i str 42 ( normal slank, mammakropp) og stort sett sitter den som støpt. Men livet er altfor trangt! Det er rett og slett én hovedsøm som gjør at den er nesten umulig å få på. Når den først er på, er den god. Dessverre gjør den trange sømmen at livet ruller ned og strammer nederst på magen. Hadde ikke livet vært så trangt, hadde jeg gått ned en str. Jeg har også vært i kontakt med kundeservice ang denne buksa og det trange livet, fikk tilsendt ny, men den var likedan. Anbefales likevel, for resten av buksa er så utrolig god!

 2

Unødvendig bling, gode lommer

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Tifghtsene kjentes gode å ha på, men jeg kunne klart meg uten strass på lommene og glitter i silikonen. Synes ikke sånne ting hører hjemme på ridebukser. Grunnen til at jeg beholdt dem er at jeg ville ha et par ridebukser med lommer. De var ikke sånn kjempegode i passformen til meg. Kjøpte str 42, og de var trange i livet og litt vide i bena, men jeg torde ikke gå ned en str siden livet var såpass trangt (jeg er litt stor i livet, så det er ikke sikkert buksene er sånn på andre).

 0

Utrolig god bukse!

Totalt sett

Kvalitet

Stil

Av
Skervet

Behagelig å ha på, omtrent som en treningstights. Den er fin på, fått flere komplimenter for den. Jeg synes den var en tanke stor i størrelsen etter litt bruk, kunne med fordel gått ned en størrelse fra den jeg kjøpte. Jeg gleder meg til å gå sommeren i møte med en behagelig ridebukse for varme sommerdager. Har ikke hatt den så lenge, så holdbarheten kan jeg ikke si noe på. Synes kanskje prisen er litt stiv, det er jo egentlig bare en treningstights med silikongrip på, og de er ikke veldig dyre Uansett; den kan absolutt anbefales!

Fordeler: Har flotte detaljer
 2

Har du funnet produktet til en lavere pris?

Vi justerer prisen basert på konkurranse. Be oss om en bedre pris om du har funnet samme produkt i en konkurrerende nettbutikk, og gi oss muligheten til å komme med et bedre tilbud.


Hvordan fungerer det?

  1. Fyll ut skjemaet og send oss ditt forslag til prisjustering.
  2. Sjekk innboksen til e-posten din, du skal ha fått en ny mail fra Horze.
  3. Klikk på linken i e-posten for å aktivere din ønskede pris!

Kopier og lim inn nettsidens adresse på det identiske produktet med lavere pris.

Ditt ønske er sendt til Horze Support Team.

Vi behandler det og svarer så fort som mulig. Prosessen kan ta opp til 24 timer man-fre 8-16 (GMT +02:00).

BILDER FRA BRUKERE Del ditt eget bilde av produktet med hele verden. Les mer

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Pålogging