Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå
-40%

Horze Austen fôret vest, unisex

Produkt-ID: 33357

kr 359,40
kr 599,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Legg til en brodering
Legg til en brodering
Plassering av broderi *
Broderingstekst *
Klikk her for å se skrifttyper, farger med mer!
Størrelse *
Skrifttype *
Farge *
Form *
Horze Austen fôret vest, unisex
Beskrivelse

Beskrivelse

En fôret vest som gir god bevegelsesfrihet samtidig som den gir varme.


Trenger du et ekstra lag når du er ute og rir tidlig om morgenen? Ta på deg denne komfortable, vatterte vesten med luftig og varm polstring. Den varme hetten gir deg enda mer beskyttelse når du jobber rundt i stallen. Den nedre kanten er avrundet og kortere foran, slik at det er enklere for deg å sitte i salen. Lommer på sidene gir muligheter for justering og oppbevaring.


Egenskaper:


  • Vannavvisende
  • Pustende
  • Vindtett
  • Toveis glidelås foran
  • Glidelåslommer på sidene

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Alt er i orden
1 Likes

Jeg virkelig likte den, utmerket kvalitet, sitter perfekt på figuren, varm, vakker rik grønn farge. Jeg anbefaler alle, jeg angrer på at jeg ikke kjøpte den før)

Kvalitet ting
0 Likes

Jeg har en Horze Austen vest i en interessant beskyttelsesfarge. Ikke en lys, edel farge gjør det mulig å bruke en vest i lang tid uten å vaske - den viser ikke svak forurensning. Fit - vellykkede, moderat brede armhull - Jeg har på meg både tynne T-skjorter og gensere. Vesten ser ikke tykk ut, selv om fyllstoffet er varmt. Lommene er ganske dype, glidelåsene på dem er pålitelige. En stor telefon eller godbiter passer for min kjære. Jeg er takknemlig for butikken for en detaljert konsultasjon om produktet og organisering av rask levering til byen min.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.