Spar opptil 60% på Horze og B Vertigo!
Spar nå
Rideutstyr & rideklær

Rideutstyr & rideklær

Rideklær viser hvem du er, og vårt elegante utvalg gjør at du kan kle deg med stil. Vi tilbyr stilige klær til den kvalitetsbeviste rytteren.
1531 artikler

Hesteklær til den moteriktige rytter kommer i et bredt utvalg av modeller og design fra Horze.

Å uttrykke seg selv gjennom hestemote er hjørnesteinen i sporten. Hesteklær kan vise frem din stil og smak. Alternativene fra Horze er endeløse. Fargene er designet til å passe sammen med produktene til hesten din, som dekken og sjabraker. Fargene er sofistikerte og stilfulle, og er laget at premium materiale med kvalitetshåndverk. Stoffene puster, er holdbare og ser bra ut selv etter mange vask. De friske mønsterne og designene gjør at folk legger merke til deg.

Rideklær fra Horze viser frem til stil med elegant design og stoffer som passer til stevner eller hverdags.

Et godt utvalg av rideklær er et must for enhver rytter. Ridebukser fra Horze-kolleksjonen kommer i mange modeller fra helskinn til kneforsterkning eller jodhpur. Herreridebukser har skjæring med god plass og attraktive detaljer. Ridebukser til dame har ofte litt bling og glitter med masse farger og nok detaljer til å skille seg ut i mengden. Skjorter til stevner og hverdagsklær er laget av pustende materiale for komfort. Bruk en jakke eller vest til ridning eller i butikken. Mulighetene for å vise din motesans er endeløse. Velg stoffer som passer til sommer eller vinter, med et preg av hest til din hverdagsstil. Kvaliteten og håndverket på Horze sine produkter kan ikke matches. Klassisk stil til stevne eller moteriktig stil på tur er bare noen få av valgmulighetene.