Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!*
Spar nå

Horze Harleig Korreksjonssjabrak

Produkt-ID: 17609

kr 1.290,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Harleig Korreksjonssjabrak
Velg størrelse Størrelsestabell
Størrelsestabell
Leveringsklar
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Horze Harleig Korreksjonssjabrak
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne korrigerende sjabraken er det ultimate, med fôret saueskinnskomfort for riktig støtte og passer alle saler.


En tilpasset sal er den viktigste gaven du kan gi til hesten mens du sitter på ryggen. Horze Crescendo Harleigh Korreksjonssjabrak er den ultimate riser-paden for å eliminere hvilket som helst trøbbel med salproblemer. En sal som ikke passer skikkelig vil forårsake smerte og være ukomfortabel, og eventuelt få salen til å slites feil. Den myke saueskinnspaden med høy tunell for å avlaste press på hestens mankeområde og den sjokkabsorberende kvaliteten i denne luksuriøse paden er pustende. Den trekker fuktighet vekk fra kroppen og lar deg ri med frihet. Horze Crescendo Harleigh Korreksjonspad er designet for å frigjøre hestens ryggrad fra å plages med en dårlig tilpasset sal, og kanalen holder presset vekk fra de mest følsomme områdene. Den fult justerbare paden kommer med et sett av fire innleggspader for å tilpasse passformen.


Egenskaper:


 • Anatomisk korreksjonspad
 • 4 deler av feltpaden inkludert i lommer tillater enkle justeringer
 • Høy tunell gir mankekomfort
 • Foret og trimmet med saueskinn
 • Pustende
 • Trekker fuktighet vekk fra kroppen
 • Passer alle saler
 • Sjokkabsorberende for å distribuere press
 • Utmerket for hester som vokser og fortsatt bygger muskler
 • Ekstra innleggspader er tilgjengelig for en tilpasset form (item #

Teknisk beskrivelse:


Materialer: Vevd bomull med fôr av naturlig saueskinn.


Vaskeanvisning:


Håndvask, henges til tørk


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Knallfin pad!
0 Likes

Jeg liker denne padden veldig godt, den ligger kjempebra og mister ikke formen, den legger seg ikke ned på manken eller bak på ryggen til hesten. Designet et fint og passformen er veldig passende til min varmblodsridehest (stor dressur type) . Eneste er at den kanskje er litt lang, jeg bruker den på en 17'' sal, og syns den er et par cm for lang.

Super soft & nice
0 Likes

I love this pad. It provides great protection, and the pockets for the shims helps me customize how my saddle sits. It does seem a tad big for my saddle, but not a problem. Totally worth the price!

Das Pad ist viel zu lang.
0 Likes

Leider ist das Pad viel zu lang geraten. Ist mir leider zu spät aufgefallen. Nachdem die Schilder alle ab waren und das Pad unter dem Sattel lag, kann ich es nicht mehr umtauschen. Daher meine Frage an Horze: besteht die Möglichkeit, das Pad zu kürzen?

Fab cut and quality
0 Likes

I was looking for a cheaper version of the Mattes correction pad and this was perfect- lovely soft lambswool and high cut for the wither area

Mad Kate
0 Likes

Fabulous pad as good as mattes. Got mine in sale so bargain too. The shims are brilliant as u can fit your horse to his shape

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.