Sjekk leveringstatus for din ordre her
Varm stil for kalde dager
Seng

Seng

Hundesenger i myke materialer og ulike design er den beste måten å holde hunden trygg og komfortabel på, uten at man må ofre sin egen seng. Hundeputer er perfekte til hvile.
17 artikler
Kjøp Seng Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter ett par dagers leveringstid.

Hundesenger gir det ultimate redet som holder hunden trygg og komfortabel, uten at du må gi opp din egen plass i sofaen eller sengen.

Hundesenger kommer i tekstiler, størrelser og teksturer som er behagelige for hunder. Legg fleece eller saueskinn i sengen for å gi din venn det mest luksuriøse stedet å sove. Hold sengen fri for pels og rusk, slik at kameraten din får et perfekt, personlig sted å hvile. Du kan gjøre sengen ekstra spesiell med å brodere navnet med fet søm.

Hundeputer gir din beste venn en myk, trygg plass å sove.

Disse sengene lar kjæledyret ditt slappe av og se bra ut ved å dem et personlig preg med spesielle broderier. Gi den et personlig preg ved å brodere et egendefinert monogram. Hundeputer er den perfekte løsningen for å holde Fido borte fra møbler og senger, og han får et sted som bare er hans. Velg mellom myke puter med fleece, saueskinn eller myk bomull som gir maksimal komfort.