Spar opp til 20% på hele din bestilling! *
Bruk koden: SAVEMORE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
* Kampanjeinfo

Seng

Hundesenger i myke materialer og ulike design er den beste måten å holde hunden trygg og komfortabel på, uten at man må ofre sin egen seng. Hundeputer er perfekte til hvile.

Dine filtre:
42 artikler

Hundesenger gir det ultimate redet som holder hunden trygg og komfortabel, uten at du må gi opp din egen plass i sofaen eller sengen.

Hundesenger kommer i tekstiler, størrelser og teksturer som er behagelige for hunder. Legg fleece eller saueskinn i sengen for å gi din venn det mest luksuriøse stedet å sove. Hold sengen fri for pels og rusk, slik at kameraten din får et perfekt, personlig sted å hvile. Du kan gjøre sengen ekstra spesiell med å brodere navnet med fet søm.

Hundeputer gir din beste venn en myk, trygg plass å sove.

Disse sengene lar kjæledyret ditt slappe av og se bra ut ved å dem et personlig preg med spesielle broderier. Gi den et personlig preg ved å brodere et egendefinert monogram. Hundeputer er den perfekte løsningen for å holde Fido borte fra møbler og senger, og han får et sted som bare er hans. Velg mellom myke puter med fleece, saueskinn eller myk bomull som gir maksimal komfort.