Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
-40%

Kubu Milano Hundekurv

Produkt-ID: D3041

kr 329,40
kr 549,00
(Pris inkl. MVA)
Beste fraktpris
På grunn av størrelsen på dette produktet er det et fast fraktgebyr. Gratisk frakt eller kampanjer for gratisk frakt gjelder ikke.
Kubu Milano Hundekurv
Velg størrelse Størrelsestabell
Kubu Milano Hundekurv
kr 329,40
kr 549,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Kubu Milano Hundekurv
kr 329,40
kr 549,00
Tennisball, rød og gul, 6 stk. 6,5 cm
kr 89,95
Kubu Milano Hundekurv
Beskrivelse

Beskrivelse

God kvalitets hundekurv inkludert en matchende pute. Avtagbart og vaskbart trekk. Fåes i størrelsene: 55 x 41 x 17 cm, 66 x 52 x 21 cm, 76 x 61 x 24 cm og 87 x 72 x 28 cm.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Kubu Milano Hundekurv
0 Likes

Nydelig hundekurv! Minst like fin som på bildet. Solid og slitesterk, her har den blitt brukt av 3 forskjellige hunder og 2 av de var fra de var valper. Kurven er fortsatt like fin. Superfornøyd, stort pluss at det er ett fint interiør som både 2 og 4beinte liker :)

Størrelse: Normal
kubu milano hundekurv.
0 Likes

Nydelig hundekurv! Minst like fin som på bildet. Kjenner at kvaliteten er bedre enn mange andre "tynne" kurver. Den er grov og solid. Her er me veldig forøyde fint interiør som bikkjene til en forandring likte :)

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.