Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Sleepy Time Oval Hundepute

Produkt-ID: D3013

kr 79,60
kr 549,00
(Pris inkl. MVA)
Beste fraktpris
På grunn av størrelsen på dette produktet er det et fast fraktgebyr. Gratisk frakt eller kampanjer for gratisk frakt gjelder ikke.
Sleepy Time Oval Hundepute
kr 79,60
kr 549,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sleepy Time Oval Hundepute
Beskrivelse

Beskrivelse

En super god oval hundepute med fresht og moderne design. Egnet både for hundebur og hundekurver. Avtagbart trekk som kan vaskes.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

0 Likes

Kjøpte en slik i beige(brun/grønn) til å ha i Euro flettet hundekurv, og det ble kjempefint! Passet perfekt, og en god og fyldig pute :) Falt bra i smak hos comfort-hunden vår Birk ;)

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.