Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Teddy Hundeseng

Produkt-ID: D3021

kr 179,00
(Pris inkl. MVA)
Beste fraktpris
På grunn av størrelsen på dette produktet er det et fast fraktgebyr. Gratisk frakt eller kampanjer for gratisk frakt gjelder ikke.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Teddy Hundeseng
Beskrivelse

Beskrivelse

Myk og behagelig hundeseng i plysj med en solid skumgummikant og avtagbart trekk. Maskinvask: 30 °C.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Den beste krybben noensinne!
0 Likes

Den første bamssengen ble kjøpt for flere år siden. Hunden forelsket i kjæledyret til tider, og siden den gang har hver nye hund som har flyttet hjem måttet bli den samme. Hundene våre elsker når sengekantene er høye hele tiden, og de elsker landet med kameratskapet på sin side. Overdelen er enkel å vaske og materialet er behagelig og varmt for korthårshunden. For kvalitet falt jeg med en stjerneklassifisering, noe som forklares med at det ikke stemte med hard graving. En av hundene våre har en gang gravd gjennom sengen når superlonen inni har blitt skjør over tid. Så den aktuelle hunden graver for mye, koser seg opp til sengen. Jeg har anbefalt sengen og bekjente av alle ervervet har også blitt imponert av ditt produkt! Verken tidligere eller påfølgende andre senger har matchet hans oppmerksomhet.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.