Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

EquiSafety hundedekken L

Produkt-ID: 309071

kr 369,00
(Pris inkl. MVA)
EquiSafety hundedekken L
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
EquiSafety hundedekken L
Beskrivelse

Beskrivelse

Laget i svært solid vanntett stoff, perfekt til hunder som liker å løpe gjennom busker og greiner. Fôret med varm og god vatt.Vi har laget dekkenet slik at det holder hundens bryst tørt og fritt for søle, den kan justeres rundt halsen med en elastisk, komfortabel stropp, og den har et justerbart bånd rundt magen.2,5 cm rekfleksbånd EN471 på sidene, og en liten lomme til hundeposer eller godbiter!


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig nyttig for hunden å bli sett av bilistene
0 Likes

Lett deksel, godt vanntett og spesielt veldig effektivt i gult for å signalisere hunden til bilistene. Vær oppmerksom på størrelsen (L er den engelske størrelsen 22 i cm er ikke større enn 55), noe som ikke er veldig sjenerøst. Det er synd å ikke foreslå den eksisterende maksimale og maksimale størrelsen hos produsenten, XL (26 engelsk, så ca. 65 cm) som ville være bedre egnet for store hunder, men aldri til veldig store hunder.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.