Sjekk leveringstatus for din ordre her
Varm stil for kalde dager
Sikkerhetsvest

Sikkerhetsvest

En sikkerhetsvest kan hjelpe med å forhindre skader ved fall både under fartsfylte grener som feltritt, men også når du rir i hverdagen. Sikkerhetsvest er en nødvendighet i blant annet feltritt, men kan også være lur å bruke når du rir sprang eller når du ellers trenger litt ekstra beskyttelse.
8 artikler

Kjøp Sikkerhetsvest på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Din sikkerhetsvest må passe godt. Er den for stor vil den bli for løs til å utføre oppgaven sin, mens en sikkerhetsvest som er for stram vil være ukomfortabel og forhindre bevegelser.

Moderne sikkerhetsvester har ulike justeringsmuligheter både på skulderområdet og ved brystet, samt i siden. Noen har også justering bak på ryggen. Du kan bruke størrelseskartet for å finne en vest som passer din kroppsstørrelse, og deretter justere den slik at den passer deg bra. Sikkerhetsvesten skal sitte tett for å beskytte deg bra.

Hvis du ser etter sikkerhetsvest til hestesporten vil du raskt se at det er tre ulike nivåer: Level I, level II og level III. Disse nivåene gjenspeiler beskyttelsesfunksjonen som sikkerhetsvesten gir. Level I er det laveste nivået av beskyttelse, og disse vestene er lette og tynne. De gir kun grunnleggende beskyttelse.

Level II har litt mer fyll uten å bli for klumpete, men de gir ikke fullstendig beskyttelse de heller.

Sikkerhetsvester på Level III-nivå gir best beskyttelse, med mye polstring og innlegg for å beskytte både ryggen og brystet i tilfelle du skulle falle av en hest.

En ryggbeskytter skåner ryggen din i tilfelle fall. Den bør derfor ikke være for lang, da den vil slå borti baksvisselen på salen og irritere deg framfor å assistere deg. Selvsagt skal den heller ikke være for kort, da du vil beskytte hele ryggen i tilfelle et fall.

Den beste måten å velge riktig størrelse på ryggbeskyttelse er å bruke et størrelseskart og ta nøyaktige mål.