Nye produkter og bestselgere
Sikkerhetsvest til barn

Sikkerhetsvest til barn

Sikkerhetsvester til barn er et must, og beskytter barnet ditt når det faller av. Nyt samvittigheten når du vet at barnet bruker en sikkerhetsvest.
10 artikler

Kjøp Sikkerhetsvest til barn på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Sikkerhetsvester til barn er et must for enhver ung rytter.

Beskytt barnet ditt mot fall og ulykker med en sikkerhetsvest fra Horze. Med ekstra polstring og støtabsorbering er barnet tryggere ved fall fra hesteryggen. Slapp av og vit at du har gjort ditt beste for å beskytte barnet mot farene rundt ridningen. Horze sikkerhetsvester er laget av pustende, holdbart materiale med et lag polstrende beskyttelse. Den fleksible, justerbare utsiden på disse kvalitetsvestene beveger seg med rytteren og gir nok av beskyttelse, samtidig som den har bevegelesefrihet nok til å ikke forstyrre ridningen.

Beskytt rytteren med støtabsorberende polstring og skumplater i Horze sikkerhetsvester til barn.

Justerbare vester med fleksible paneler gir god støtte uten å hindre bevegelsene. Våre sikkerhetsvester virker støtdempende ved harde fall, og kan beskytte barnet mot skader. Velg en vest til enhver aktiv rytter som trenger ekstra beskyttelse i enhver gren. Pustende stoff og ekstra fleksibilitet gjør Horze sikkerhetsvester ideelle som ekstra beskyttelse når man rir feltritt eller sprang.