Spar 120 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: XMAS
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Back On Track ryggvarmer, 100cm x 100cm

Produkt-ID: 17581

kr 725,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Back On Track ryggvarmer, 100cm x 100cm
kr 725,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back On Track ryggvarmer, 100cm x 100cm
Beskrivelse

Beskrivelse

En terapeutisk ryggvarmer som får musklene til å slappe av og er et hjelpemiddel til skadeforebygging eller heling.


Denne terapeutiske ryggpaden bruker Welltex-stoff, som inneholder polyester tråder med innebygget, fint keramisk pulver. Laget for å reflektere hestens egen kroppsvarme og skaper en avslappende, infrarød varme, som kan virke smertelindrende på betent muskulatur, ligamenter, sener og ledd. Kan brukes både skadeforebyggende og som heling etter skade. Ryggpaden hjelper til å varme opp hestens rygg før trening, og løsner opp muskulaturen. Det spesielle stoffet reflekterer kroppsvarme og gjør musklene avslappet. En gjordstropp i nylon tillater bruk av kryssgjord og er perfekt før stevner, før trening eller over natten under hestens dekken. En borrelås løsner og paden kan syes inn i et eksisterende dekken.


Egenskaper:


  • Terapeutisk ryggpad før oppvarming eller avkjøling
  • God til hester med sår rygg eller kald rygg
  • Kan brukes både skadeforebyggende og som heling etter skade
  • Lindrende varme som fjerner smerte
  • Størrelse - 3' x 3'
  • Borrelås løsner og kan bli sydd på et eksisterende dekken eller brukes sammen med en gjord

Teknisk beskrivelse:


Materiale: 100% polypropylene med Back on Tracks revolusjonerende nye keramiske fiber.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 30 grader Celcius/86 grader Fahrenheit med mildt vaskemiddel.Merk:Ikke bruk skyllemiddel.Ikke bruk tørketrommel fordi dette kan skade produktet. Henges kun til tørk.Ikke bruk strykjern med høyere temperatur enn 50 grader Celsius/122 grader Fahrenheit.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Super pad!
4 Likes

Jeg trener en hest med en ganske følsom topplinje. Nettopp på vinteren tenkte jeg at det ville være fint å kunne varme opp ryggen før og etter trening. Hesten reagerer super bra på den! Mye mer avslapning også i utgivelsen over ryggen. Bakvarmeren har også blitt brukt av en rekke venner og bekjente, og de er alle like begeistret for det. Til å begynne med er det utrolig hvor varmt det blir under dyna etter omtrent femten minutter. Hester går helt avslappet, som om de er under solariet! Jeg er helt solgt med tanke på Back on Track-produktene. Du har virkelig super kvalitet for en pris som kan virke høy med det første. Jeg tror at bakvarmeren virkelig er verdt pengene sine.

Hestryggvarmer
4 Likes

For å være ærlig er det forferdelig. Jeg kan ikke fortelle deg hvor bra det fungerer fordi jeg ikke kan holde det på hesten. Den er ikke formet for å passe på noen måte, så den ikke sitter flatt. Med en sirkle over seg gikk den ut umiddelbart. Jeg satte deretter sirkelen gjennom omkretssløyfene, og den gikk selv og sirkelen bakover. (Dette er så snart hesten beveget seg rundt). Jeg prøvde den klistrete borrelåsen, men den fester seg ikke til de glatte nylonforingene i regnteppene til sommervekten. Jeg kan ikke tenke på en annen måte å holde den på baksiden av hesten min. En bryststropp ville stoppe den å gå bakover, men jeg tror det ville vært mektig ubehagelig for hesten i flere timer. Jeg har gitt opp. Den er brettet i vaskerommet mitt. Jeg antar at jeg legger den på eBay.

Back on track ryggvarmer
3 Likes

Helt fantastisk! Jeg har selv en hest som ømmer i ryggen, da har dette produktet vært helt supert. Den fungerer virkelig som den skal og jeg har egentlig ikke så mye annet enn å si at den har holdt det den har lovet! Ulempene med dette produktet er at det er dyrt og den er ikke formet etter hestens rygg, så den kan bli liggende litt "krøllete" om man ikke er flink til å rette det ut. Anbefales!

Topp dyne - for både hest og mann!
1 Likes

Et fantastisk produkt med mange bruksområder; festet til hestens vanlige dyne gir den effekten hele tiden, påført etter trening med dyne gir den ekstra avslapning for allerede oppvarmede muskler. Eller hvorfor ikke prøve å riste håret ditt og pakke deg inn i Back-On-Backs ryggvarmer når du er stiv etter en hard dag i stallen.

tilbake på sporet tilbake
1 Likes

veldig bra produkt, jeg anbefaler det for alle typer hester. den varmer faktisk hestens rygg. Enten før eller etter jobb, hjelper det å forberede ryggen til hesten.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.