Skrittedekken

Skrittedekken

Horze walkerdekken eller skrittedekken gir ubegrenset bevegelsesfrihet for hesten din, samtidig som det gir optimal beskyttelse mot vær og vind.
5 artikler

Kjøp Skrittedekken på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Horze walkerdekken for beskyttelse

Hvis du er så heldig at du har muligheten for å ha hesten din i skrittemaskin eller en tredemølle kan du beskytte hesten under disse treningsøktene med et walkerdekken fra Horze. Walkerdekken blir også kalt skrittedekken, og er designet for å gi hesten maksimal bevegelsesfrihet, samtidig som det har en god, behagelig passform. Skal du ut på en leietur vil også et walkerdekken gi deg mulighet til å beskytte hesten din mot utrivelig vær.

Walkerdekken til alle årstider

Ulike walkerdekken passer til ulike årstider. Om sommeren kan du bruke en versjon med stoff som i fluedekken. Om det er dårlig vær kan du holde hesten varm og tørr med et vanntett eller lett fôret walkerdekken, slik at du slipper å hoppe over treningen i skrittemaskinen eller tredemøllen.

Et walkerdekken er ofte et tynt dekken som er designet for å beskytte hestens rygg og nyre-område. Samtidig er utformingen på dekkenet slik at hesten kan bevege seg fritt. Hvis skrittemaskinen hesten din går i har tak er det kun nødvendig at dekkenet beskytter mot trekk. I tillegg kan et walkerdekken holde plagsomme insekter og fluer borte.

Hvis skrittemaskinen er utendørs bør dekkenet være vann- og vindtett. Det er også viktig at dekkenet er pustende, ettersom hesten antagelig vil bli varm og fuktig når den går i skrittemaskinen. Et dekken med fleecefôr kan brukes for ekstra varme om vinteren. Det viktigste er uansett at dekkenet er riktig tilpasset. Størrelser på walkerdekken måles på samme måte som vanlige hestedekken.