Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze Nevada Walker dekken, 200 gram

Produkt-ID: 24331

kr 759,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Nevada Walker dekken, 200 gram
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Nevada Walker dekken, 200 gram
kr 759,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Nevada Walker dekken, 200 gram
kr 759,00
Horze bag
kr 399,00
Horze Nevada Walker dekken, 200 gram
Beskrivelse

Beskrivelse

Tykt, varmt dekken som holder kulden borte fra hesten mens den går i skrittemaskinen.


Mange staller har luksusen med å ha en skrittemaskin som kjøler ned hester etter hardt arbeid eller for å holde dem i bevegelse. Mens du bruker denne innretning er det mange hester som trenger ekstra beskyttelse. Dette unikt utviklede dekkenet gir beskyttelse samtidig som hesten ikke begrenses av noe stoff foran. Den myke følelsen av dette varme, tykke dekkenet gjør det til en fryd å bruke. Samtidig er det stilig å se på.


Egenskaper:


  • Dekken tilpasset bruk i skrittemaskin
  • Flott til trening
  • Åpen i front for bedre bevegelsesfrihet
  • Dobbel lukking foran og kryssgjorder
  • Beinstropper og haleflapp
  • Kiler i skuldrene og hoftene for ekstra komfort

Teknisk beskrivelse:


1200D rip stop 100% polyester. Fyll: 200 gram. 3000mm/3000mvp.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 30 grader. Lufttørk.


Bruksanvisning:


Formen på dette dekkenet gir hesten full bevegelsesfrihet for skuldrene mens den går i skrittemaskin, eller blir leid. Super når du skal skritte ned hesten.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Nevada guidebokdeksel
3 Likes

Velpasset teppe, lett, men likevel varmt. Bruk det som et gressmarkteppe (til slutt ikke flere skrubbet områder på ponnien). Plusspoeng er definitivt det glatte fôret, jeg vil alltid foretrekke fleece. Hadde den forrige modellen, som fremdeles var uten ripstop og bensnorer, en virkelig forbedring. Viser seg ganske sjenerøs.

Størrelse: Stor
Holder ut kontinuerlig regn
1 Likes

På øya min har herjet i tre dager en storm med opptil 90 kmh og kontinuerlig regn. Teppene (to hester) ser våte på toppen, men under er tørre og varme. Tykk ros! Jeg trodde ikke det holder teppene tørre. Når den tørre sesongen fortsatt er kort - perfekt. En annen fordel - hestene svetter ikke.

Størrelse: Normal
God kvalitet, god passform
5 Likes

Så langt hadde jeg den forrige modellen i bruk i årevis. Den nye modellen er på ingen måte underordnet: Den er solid bearbeidet og vanntett selv i kontinuerlig og kraftig regn. Teppet er også veldig bra for bredere hester. Jeg bruker den ikke i hestevandreren, men som et nirmale utedekken. Det begrenser ikke hestens front, og med brystet fritt er det ikke et problem hvis hesten ikke kan avdekkes på en varmere dag. Et pluss over andre modeller er også det glatte fôret. Som et resultat glir teppet, i motsetning til fleece-fôr, alltid tilbake, og også i pelsskiftet henger relativt lite hår i slimhinnen. Den nye modellen ser ut til å være litt større enn den gamle; Jeg pleide å ha 145 cm; Nevda passer perfekt i størrelse 135cm. Det eneste kritikkpunktet: Jeg vil gjerne ha et lignende teppe med litt tynnere fôring i varmere dager!

Størrelse: Normal
Nevada guidebokdeksel
1 Likes

Teppe er veldig funksjonell, passform er bra. Teppet er vanntett og varmt.

Størrelse: Normal
God kvalitet, men har en tendens til å bevege seg
0 Likes

Hesten min er svai støttet, så dette kan være grunnen til at teppet alltid beveger seg over til den ene siden - det er et ganske varmt teppe og ikke gnir

Størrelse: Stor

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.