Kjøp Mink Horse ridesokker, superkomfortabelt teknisk TACTEL-materiale | horze.no

ridesokker, superkomfortabelt teknisk TACTEL-materiale

kr 129,00
Pris inkl. MVA
Spar 20% på et valgfritt produkt
Kopier kode: SAVE20
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Denne kupongen kan ikke kombineres med andre tilbud eller kuponger. Dette tilbudet kan kun brukes på et produkt. Gjelder det dyreste produktet som du kjøper. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 17.05.2021.
Svart Mink Horse ridesokker, superkomfortabelt teknisk TACTEL-materiale minkhorse
Mink Horse ridesokker, superkomfortabelt teknisk TACTEL-materiale
Mink Horse ridesokker, superkomfortabelt teknisk TACTEL-materiale
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 4 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Mink Horse ridesokker, superkomfortabelt teknisk TACTEL-materiale
Beskrivelse

Beskrivelse

MINK HORSE ridesokker er flotte og ekstremt komfortable, med vår glamorøse logo på utsiden. Laget av TACTEL som er utviklet for å være svært lett, slitesterkt og hurtigtørkende materiale med høy pusteevne. Ribbekanten øverst holder sokkene på plass i ridestøvlene, og fotbue og hælstøtten sammen med pusteegenskapene sørger for at føttene dine hele tiden føles komfortable og tørre. Perfekt til hverdagsbruk eller stevner.


Produkt-ID: 313159

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre