Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Kentucky Armadillo Aero Senebeskyttere

Produkt-ID: 19335

kr 1.299,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Kentucky Armadillo Aero Senebeskyttere
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Kentucky Armadillo Aero Senebeskyttere
Beskrivelse

Beskrivelse

FANTASTISK OG FREMTIDSRETTET! I de NYE Kentucky Armadillo Aero Cadence sene- og kodebeskytterne kombinerer man teknologi fra romalderen med en look som bokstaveleig er «av en annen verden»! Inspirert av Kentucky Horsewears lidenskap for moderne kunst og design, sammen med ledende sprangrytter Lars Nieberg og hans hestepasser Anna Sünkel, vil beskytterne passe sammen med det seneste innen teknologisk materiale med tanke på beskyttelse, komfort og bevegelsesrihet, uten at det går utover utseendet. Det hardføre materialet på utsiden er stylet med en ekstremt lett og sterkt TPU for å beskytte mot slag, mens sener og leddområdene er forsterket med D3O støtabsorberende materiale for optimal beskyttelse. Labaratorie tester viser at beskytteren abosrberer mer enn 37% bedre den andre beskyttere på markedet, med mulighet til spre et trykk i belegget som ville brukket et menneskebein. «Aero» i beleggets navn henviser til seneområdet, som har intelligente ventilasjonshull for å forhindre at ben og sener overopphetes. Neoprenfôret er også perforert, noe som gir disse beleggene utrolige puste, samt tilbyr utmerket polstring mot huden. Senebeleggene har også et høyere snitt enn tradisjonelle senebeskyttere, for å tillate total bevegelsesfrihet når hesten hopper. Det tas også hensyn til å gi optimal frihet og komfort rundt skinnbeinet, slik at hestene er i stand til å bøye kneet uten forstyrrelser. Stryksokkene har også en spesiell «stryksone», som også er fylt med D3O for å gi kodeleddene bak optimal beskyttelse mot skader forårsaket av hesten selv, når den tar av før et hinder. Både sene- og kode beleggene har en åpen front og «Cadence» har samme sikre lukkesystem som man også finner på sykkelsko designet for høy ytelse. Dette betyr at belegget kan tas opå raskt og sikkert, og fjernes like raskt etter hopping. Også tilgjengelig med tradisjonell borrelås med tillegg av en smart løkke, som også sørger for enkel justering og stramming. For et super stilig belegg som ser like bra ut som detyter, tilbyr Kentucky Armadillo Aero Velcro kode- og senebeskyttere beskyttelse med en futuristisk holdning!


Egenskaper:


 • Maksimal beskyttelse, minimal vekt
 • Topp resultater i støttester
 • Styrke på utsiden, komfort på innsiden
 • Ny generasjons D3O støtdempning
 • D3O strykområde beskytter senene
 • Het beskyttelse, kjølende for beina
 • Aero ventilasjon for ytelse med avkjøling
 • Ny skjæring for maksimal bevegelsesfrihet
 • Unik borrelås og hullfester for rask festing
 • Selges i par/li

Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

OK
0 Likes

God beskyttelse, men noe lite i størrelse. Sitter bra, perfekt ok passform. God kvalitet!

Suveren beskyttelse
0 Likes

Den beste beskyttelsen jeg noensinne har hatt ventilasjonen er fantastisk, kan sykle et hoppende pass i 20 graders varmebein er ikke en gang svett. Kvaliteten er også super jeg sykler med dem nesten hver dag, og når du rengjør og med vann og sopp som ser ut som ny etter hver gang. De er små i størrelse her, men de passer til helgen min som har ganske små ben :-)

Elsker de
0 Likes

Har mange par med kentucy belegg og det er det beste jeg noensinne har brukt. Kommer til å fortsette med disse belegga en god stund til!

Fin lateksbeskyttelse!
0 Likes

Bestilte disse til hesten min som er veldig kresen når det gjelder benbeskyttelse. Han liker ikke å ha på seg leggings i det hele tatt. Han aksepterte dem direkte. Passformen var utmerket, de føler seg solid og godt ventilert. Et pluss fordi stroppene ikke er elastiske. De satt veldig godt på plass under hele turen og virket enkle å holde rene. De kan være litt små i høyden, men de passer til min 170 cm hest utmerket i størrelse Full.

Samsvarer med forventningene mine !!
0 Likes

Perfekt !! Jeg setter spesielt pris på borrelås (i tillegg til letthet, ergonomi og ventilasjon), som gir en presis justering, spesielt hvis du har en hest med store ledd!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.