Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Back On Track Mia stalldekken, 160 g

Produkt-ID: 24820

kr 2.349,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back On Track Mia stalldekken, 160 g
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back On Track Mia stalldekken, 160 g
Beskrivelse

Beskrivelse

Back on Track® Mia bobledekken er et multifunksjonelt dekken, som kan brukes både inne og ute alt etter årstid (perfekt om høsten og milde vinterdager), og kommer i enten 200 g. eller 300g. Polyesterfôr. Den PU-dekkede utsiden tåler lett nedbør, men er mer å betrakte som et stalldekken (også fint som underdekken i luftegården eller transportdekken på kalde dager) enn et vanlig utedekken. Mia bobledekken er et solid, praktisk og anvennlig dekken med pustende polyesterutside fôret med det revolusjonerende Welltex™ keramisk stoff som gir beroligende, smertestillende FAR infrarød terapi for å lindre stivhet, muskelskader, mykt vev osv. i bog, rygg, kryss og lendområdet. Dette dekkenet har dobbel lukking i front og et unikt snitt som gir ideell passform som ikke gnager, og holder dekkenet på plass uten beinsnorer. Det populære Mia bobledekkenet har blitt testet, og brukes nå av toppryttere innen ridning både i Europa og Storbritannia.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig fornøyd
0 Likes

Et fantastisk dekken! Passer godt til min arabervallak. Kanskje litt kort bak på rumpa, men så er det jo et bobledekken, ikke utedekken som må dekke halestjerten. Liker veldig godt den doble lukkingen foran da den er med på å gjøre passformen perfekt. Kan nok være noe smalt til bredere type hester. Hesten min har virkelig blitt bedre i muskulaturen etter han begynte å bruke dette. Eneste ulempen er at han blir voldsomt varm i det, så jeg kan nok ikke bruke det på sommerhalvåret... Men så er han en varmeovn i seg selv da, så er nok bedre for de mange frysepinnene der ute

Tilbake på sporet Mia-varp
0 Likes

Back on Track-produktene er allerede kjent. Denne nye varpdesignen føles virkelig styrke, med god beskyttelse etter å ha syklet om vinteren, og kastet den på hesten et øyeblikk under tørking og restitusjon. Takk også til Horze for den spesielle tjenesten som gjorde varpen til en god tid selv om ordren måtte finnes i Holland. Virkelig god kundeservice

Tilbake på sporet
0 Likes

Varpen var veldig passende og satt godt. Varpdesignet passer godt til hesten. Ikke stramme og holde seg på plass er vi veldig fornøyd med den, så vel som hesten vår.

Smalt
0 Likes

Veldig fornøyd med dekkenet. Men det er veldig smalt i brystet. Jeg har en kaldblods, og det strammer i meste laget på henne. Går opp en størrelse neste gang jeg kjøper BOT til henne. Passet perfekt til varmblodsen vår som er smal foran.

Mia-modell, det eneste som duver med meg, alt annet er for smalt
0 Likes

Passer perfekt, den har 300 g

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.