Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Bucas Celtic Stable Extra dekken

Produkt-ID: 24765

kr 1.699,00
(Pris inkl. MVA)
Bucas Celtic Stable Extra dekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 4 dagers ekstra leveringstid. Les mer
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Bucas Celtic Stable Extra dekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Bucas Celtic Stable-serien tilbyr overlegen ytelse, styrke, holdbarhet og kvalitet. Disse stalldekken er laget med ytterstoff i polypropylen og fôring i Bucas antibakteriell Stay-Dry-tekstil. Dette gir et dekken som kan tørke en våt eller svett hest ekstremt raskt. Dekkenet kan brukes på en våt hest på samme måte som et svettedekken. Det vil raskt tørke hesten og man trenger ikke å fjerne det, slik at man ikke trenger å bytte dekken så ofte. Den antibakterielle fôringen bidrar til å holde dekkenet friskt og i god stand.

 • Click'n Go lukkesystem med en patentert spenne i rustfritt stål på ytterdekkenet som kan lukkes og åpnes i én enkel bevegelse.
 • Overlappende komfort-front med dobbel vattering for best mulig beskyttelse.
 • Bogkiler for ekstra plass og perfekt passform.
 • Alt beslag i rustfritt stål.
 • Ytterstoff i slitesterk polypropylen.
 • Stay-Dry fôring transporterer fukt bort og sørger for at hesten alltid er tørr.
 • Antibakterielt fôr for å beskytte hesten og holde dekkenet frisk.
 • Mykt nylonfôr ved manken for å forebygge gnagesår.
 • Ytterstoff: polypropylen

Fôring:

 • Light: Antibakteriell Stay-Dry fleece (24767)
 • Medium: Antibakteriell Stay-Dry fleece og 150 g termolimt polyester vattering (24766)
 • Extra: Antibakteriell Stay-Dry fleece og 300 g termolimt polyester vattering (24765)
Gjennomsnittlig vurdering
3.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Supre dekken!
2 Likes

Man betaler for virkelig bra dekken, her har man i grunn dekken for billig penge vil jeg si, i tanke på hvor mange år man har de. Jeg har flere Bucas dekken, og ene har jeg vel hatt i 15-16 år. like fint

Beste stabile omslag!
0 Likes

Min absolutte favorittteppe. Veldig ryddig og sitter veldig bra. Hesten vil aldri kvitte seg med den, ikke engang under bevegelse, for eksempel pedalen. Click´n go-knappen på boka er fantastisk!

0 Likes

Superfint dekken, som ligger som det skal og har plass i bogen! Kjempegreit å bruke som transportdekken på vinteren siden det holder hesten varm og tør. Har tre bucas-dekken, for de er de eneste som ligger på hesten min pga. Shoulder-darten. Også er spennenforran superenkel å bruke:-) Dyre dekken, men absolutt verdt pengene når man har råd til å kjøpe dem;-)

0 Likes

Slitesterkt dekken som kan legges rett på våt/svett hest. Enkelt å lukke foran. Minus for at det ikke har polstring/ergonomisk utforming på manken, det ligger litt hardt ned på manken synes jeg. Fint at man kan kjøpe i forskjellige tykkelser! Har hatt dette dekkenet i flere år, kvaliteten synes jeg gjør prisen helt grei- her får du mye for pengene.

Allsidig dekken
0 Likes

Snedig dekken som kan legges på våt hest. Varmt og godt. Men det er stramt og hardt over manken, slik at man bør bruke en bandasjeplate over manken når man bruker dekkenet. Det kan lage knag på bogene om det brukes under regndekken ute. Har gått opp i sømmen ved spennene foran.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.