Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Eskadron stalldekken med ripstop 200 g

Produkt-ID: 24776

kr 1.349,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Eskadron stalldekken med ripstop 200 g
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Eskadron stalldekken med ripstop 200 g
Beskrivelse

Beskrivelse

Stalldekken med ripstop, 200 g-Med pustende ripstop på utsiden i kombinasjon med 200 g. fyll og skånsom innside gir dette hesten en behagelig beskyttelse mot kulde både i stallen og på reise. Med trippel justering i front har man mulighet til en fleksibel justering av halsåpningen slik at dekkenet sitter som det skal rundt bogen og dermed ikke gnager.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

God kvalitet
0 Likes

Hatt dette dekkenet i ett år nå og det er blitt mye brukt. Ser like fint ut. God kvalitet, men det er litt lite i størrelsen.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.