Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

B Vertigo Sanzy stevnejakke, damemodell

Produkt-ID: 33013

kr 3.400,00
(Pris inkl. MVA)
B Vertigo Sanzy stevnejakke, damemodell
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
B Vertigo Sanzy stevnejakke, damemodell
Beskrivelse

Beskrivelse

Smart dressurjakke i ull med satengfôring, damemodell. Pyntesnor i kontrastfarge langs kragen og klaffen nederst foran. Gullfargede knapper.


Teknisk beskrivelse:


70 5 ull, 25,5 % polyester, o,5 % Clacarbo.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Stor tailcoat Vertigo Sanzy
1 Likes

Før hun snakket i fjor, bestemte hun seg for å kjøpe en dressjakke. På nettstedet til denne butikken hentet jeg denne - Vertigo Sanzy. Jeg var litt bekymret for størrelsen og ringte spesielt tilbake til nummeret som er angitt på nettstedet. Konsulenten var med på å bestemme, og jeg tok størrelsen på M. jeg fikk dagen før forestillingen, prøvde straks på. Halsjakken kom perfekt opp - og lengden som en helhet, og på skuldrene, og ermet er ikke kort. Alle linjene er perfekte, vakre knapper - på forestillingen så jeg elegant ut! Det viktige er at halescoaten ikke begrenset bevegelse og vi presterte feilfritt. Jeg overrakte allerede en tørrlakk til en tørrrenser - et utmerket stoff, det ser ut som nytt.

Vær oppmerksom
0 Likes

Det er en fin buejakke. Men husk at du bare kan sykle med den i høyklasser som f.eks. MB 1. Jeg hadde kjøpt den, men visste ikke reglene. Så nå er det sløsing med penger !!!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.