Stigbøyler og remmer

Stigbøyler og remmer

Stigbøyler til engelske saler kommer i en rekke varianter og materialer. Velg mellom rustfritt stål, kompositt, plast, eller sikkerhetsbøyler for å dekke dine behov.
84 artikler

Kjøp Stigbøyler og remmer på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Stigbøyler kommer i en rekke varianter, som passer til enhver gren og behov.

Velg mellom rustfritt stål, kompositt, plast, sikkerhet eller bøyde og vinklede stigbøyler. Stigbøyler av kompositt er lette, og er den nyeste trenden på markedet. Det lette materialet kan formes med vinkler som hjelper rytteren med å holde foten i riktig posisjon. På samme måte som en bøyd stigbøyle, kan komposittbøylene hjelpe rytteren med å holde hælen på riktig måte i bøylene. Sikkerhetsstigbøyler og bøyler i plast er vanlige blant nybegynnere, og gir trygghet til yngre og mindre erfarne ryttere. En av variantene har strikk i den ene enden, som løsner om rytteren faller av. Dermed kan ikke rytteren sette foten fast i stigbøylen, og man unngår at hun eller han blir dradd etter hesten ved fall.

Til tradisjonelle stevner brukes vanligvis klassiske stigbøyler.

Stigbøyler i rustfritt stål er det tradisjonelle valget på stevner. Det klassiske designet i rustfritt stål gjør at de ser flotte ut med enhver sal, de ruster ikke, er lette å vedlikeholde og holder seg blanke. Stigbøylene med solide, hvite gummi-innlegg er en favoritt blant mange ryttere, og det tradisjonelle designet kan brukes på enhver sal i mange grener.