Få 20% rabat på hele din bestilling!
Spar nå

Strømper

Ridestrømper til barn kommer i en fasong som passer små ryttere. Ridesokkene har farger og stoff som kombinerer mote og stil med super komfort og holdbarhet.

Filtrer Slett alle
Sortering
Merker
Farge
Størrelse
Størrelse Slett alle
Pris
Pris
36 artikler

Ridesokker fra Horze til barn kommer i en rekke artige design og farger som passer alle aldre.

Få glede av disse myke, holdbare og stilige sokkene fra Horze under favorittridebuksen. Knestrømpene til barn holder seg på plass, og er et perfekt lag under ridebukser og støvler. De artige fargene på sokkene ser bra ut sammen med vanlige klær også. Med et par knestrømper med forsterket tå og hæl gjør du barnets Horze-stil komplett. Knestrømpene holder seg på plass, og sklir ikke ned under ridestøvler og chaps. De holder også føttene varme og tørre.

Knestrømper til barn er perfekt til bruk under ridebukser og ridestøvler.

Velg sokker fra Horze i artige mønstre og farger for å gjøre ridebekledningen komplett. De siste du ønsker at skal skje når du rir, er at sokkene sklir ned inni skoene eller støvlene. Horze knestrømper til barn ser bra ut både på hesteryggen og til hverdags. Vis frem hestestilen din med disse solide, forsterkede sokkene til barn. Aktive juniorer kommer til å elske måten sokkene tøyer seg på, slik at det ikke blir bulker eller klumper. Sikre deg flere par for å gjøre ponnistilen komplett.