Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver! *
Spar nå
-20%

Eskadron HO AIR EASY ton in ton beinbeskytter

Produkt-ID: 19151

kr 639,20
kr 799,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Eskadron HO AIR EASY ton in ton beinbeskytter
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Eskadron HO AIR EASY ton in ton beinbeskytter
kr 639,20
kr 799,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Eskadron HO AIR EASY ton in ton beinbeskytter
Beskrivelse

Beskrivelse

Dynamisk utseende, perfekt funkjonalitet, maksimal beskyttelse er egenskapene som man finner i den nye generasjonen av ESKADRON flexisoft air beskyttere. ESKADRON bruker pustende, perforert neopren for optimal kroppstemperatur og høy brukskomfort for hesten. Nettingbeskyttede luftkanaler i det ytre skallet sikrer svært god luftsirkulasjon. Videre gir neoprenen optimal støtbeskyttelse til beinbeskytteren som også er enkel å vedlikeholde. Nettingen gir beskytteren et dynamisk utseende. Gir ideell beskyttelse mot slag og spark, garantert av det holdbare ytterskallet av TPE, som er ekstra forsterket i det bakre området.Det nye lukkesystemet er revolusjonerende i hestesporten, og en perfekt løsning for rytteren. Klikkfesteanordningen gjør beinbeskytteren enkel, sikker og rask både å sette på og ta av. Den gir en individuell tilpasning til hestens bein. ton in ton


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.