Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Eskadron PROTECTION stryksokker

Produkt-ID: 19101

kr 379,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Eskadron PROTECTION stryksokker
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Eskadron PROTECTION stryksokker
Beskrivelse

Beskrivelse

PROTECTION stryksokker er en kort bakbeinsbeskytter med TPE som beskytter godt mot støt. Tillatt på sprangstevner i henhold til det tyske konkurransereglementet.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

De beste beskyttelsene!
0 Likes

Virkelig rene og pene beskyttere! Virkelig enkelt å ta av og ta på. Jeg forventet at den "harde" delen skulle være skikkelig hardplast som samme type seneputer, men de var mer mykt materiale, kanskje til og med gummiaktig. Jeg kjøpte ponnyrene selv mørkeblå, passet godt i størrelse, men den mørkeblå fargen var virkelig mørk og ikke litt lysere i fargen. Fortsatt supergodt og anbefale!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.