-20% på Alt fra Horze *
Bruk koden: MIDWEEK
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
* Kampanjeinfo

Svamper

Svamper i ulike former og størrelser er ideelle til vask av hesten, polering av støvler og stell av utstyr. Sørg for å ha et godt utvalg liggende til alle de ulike oppgavene.

Dine filtre:
5 artikler

Svamper hjelper deg med å holde både hesten og utstyret rent.

Svamper laget av naturlige eller plastfiber holder på vannet når du skal vaske hesten din. En stor svamp trekker opp masse vann, og gjør det enkelt å skrubbe hesten. Fibrene i Horze-svampene er naturlige eller syntetiske, tørker raskt, og når de stelles riktig gror det ikke bakterier i dem. Bevar svampene som nye ved å skylle dem godt etter bruk og la dem tørke helt før de legges tilbake.

Svamper til rengjøring av utstyr kommer i flere størrelser.

Daglig rengjøring av utstyr er noe du får mye igjen for senere, da utstyret holder seg rent, trygt og vakkert. Svamper er gode når du skal få bort søle og støv, eller ta på såpe eller fett for å rengjøre eller mykne opp læret. Når du bruker svamp til påføring av dette, bestemmer du selv hvor på utstyret du vasker og det er effektivt. Det er lurt å ha flere svamper til ulike formål, for eksempel rengjøring av belegg, bitt, lær osv. Bruk en praktisk svamp sammen med favorittsåpen din, og rengjøringen går som en lek.