Spar 15-50% på ALLE produkter fra B Vertigo*
Spar nå

Tilbehør til kattefôr

Katteskåler er en fin måte å gjøre måltidene personlige, og holde kattematen borte fra øvrige familiemedlemmer. Skåler til kattemat kommer i en rekke farger og varianter som dekorerer kattens fôringsplass.

Filtrer Slett alle
Sortering
Merker
Farge
Størrelse
Størrelse Slett alle
Pris
Pris
26 artikler

Katteskåler er perfekte til måltider.

En katteskål holder kattens måltider atskilt fra resten av familien, og gjør fôringstiden enklere. Med en egen matskål trenger du aldri lure på hvilken skål du skal bruke til neste måltid, du kan bare finne frem pus sin egen matskål. Spesialdesignede kattematskåler til tørrfôr og våtfôr blandes dermed aldri med mat til mennesker. Velg en personlig skål for å gjøre det enda lettere å skille den fra vanlige tallerkner. Gi katten en personlig katteskål, slik at den ikke blandes med andre skåler.

Katteskåler gjør fôringen enkel.

Kattematskåler har den perfekte størrelsen til pus sine måltider, og er passe dype slik at katten enkelt får tak i maten uten å søle den ut på gulvet. Kattematskåler er utformet slik at katten enkelt kommer til både mat og vann. Begrens bakteriespredning ved å oppbevare katteskålene atskilt fra de skålene menneskene bruker.