Global Herbs RigCalm, 1 kilo

549,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
1 kg (549,00 kr / kg)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
20% EKSTRA rabatt på merket Horze
Kopier kode: SUMMERTIME
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 11.08.2022. Ikke gyldig for merkene Back on Track, Schockemöhle, Tonics, Weatherbeeta.
One size
Leveranse
Leveringsklar. Varen er på lager for deg
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

RigCalm er et produkt som er utviklet for å hjelpe til i håndteringen av opphissede hingster. Det virker kjapt og effektivt og kan brukes både langsiktig og kortsiktig. Det er særlig nyttig for vallaker som viser for mye interesse for hopper, og viser en hingstete adferd.


Teknisk beskrivelse:


Sammensetning: chasteberry, magnesiumglycinat, kalsiumkarbonat, kalebass, magnesiumkarbonat, lang pepper, sort pepper, ingefær.


Bruksanvisning:


Fôringsanbefaling: 2 x 25 ml jevne skjeer to ganger daglig for en gjennomsnittlig 500 kg hest. Må ikke brukes på hingster som brukes aktivt til avl.


Produkt-ID: 321501

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: