Spar opp til 20% på hele din bestilling! *
Bruk koden: SAVEMORE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
* Kampanjeinfo

Tilskudd til hud & pels

Pelstilskudd gir hesten glans, slik at pelsen skinner. Hudprodukter påvirker pelsen, gjør huden smidig og gir en skinnende og frisk pels.

Dine filtre:
20 artikler

Fôrtilskudd til pelsen kan gi hesten ekstra glans.

En skinnende pels sier mye om hestens generelle helse. Alle kan legge et lag med olje eller silikonspray for å gi inntrykk av en blank pels, men ekte sunn pels kommer innenfra. Ved å gi hesten din den beste ernæringen vil den få en nydelig pels. Tilskudsfôrene fra Horze optimaliserer hestens pels og inneholder blant annet fettsyrer, biotin og metionin. Disse næringsstoffene hjelper også på hovkvaliteten.

Fôrtilskudd til huden kan forandre grov og matt pels til skinnende blank.

Hudsykdommer er plagsomme for hesten, men ved å bevare helsen med et tilskudd som er utformet til å gjenopprette huden og pelsens naturlige balanse ser hesten bra ut mens plagene leges. Legg til de riktige vitaminene og mineralene i hestens fôrplan slik at huden holder seg myk og fri for plager som kan gi kløe og irritasjon. Linfrøolje og andre næringsstoffer som lysin, sink og folsyre kan også øke det naturlige innholdet av olje i huden. Husk å begrense vasking av hesten, og når du gjør det må du kun bruke sjampo og såper som er beregnet på hestens sarte hud. Med en god balanse av næringsstoffer i huden vil hesten garantert få en strålende, stevneklar pels.