Flash Sale! Spar 8% på hele din bestilling *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
* Kampanjeinfo

Tilskudd til ledd

Tilskuddfôr til hestens ledd smører leddene silk at de tåler hardt arbeid, eller for å øke komforten til gamle hester. Tilskudd til leddene kommer i forskjellige varianter til en rekke ulike tilstander.

Filtrer
Filtrer
Slett alle
Sortering
Merker
Størrelse
Størrelse Slett alle
Pris
Pris
Dine filtre:
41 artikler

Fôrtilskudd til ledd bidrar til at hesten kan bevege seg komfortabelt og yte på sitt beste.

Dersom du setter fôrtilskudd til leddene på hestens fôrplan kan du lindre aldrende haser og knær, og holde hesten komfortabel. Mange konkurransehester trenger fôrtilskudd som hjelper leddene for å gi demping og støtte beina med litt ekstra smøring. Man kan øke synovialvæsken i beina ved å tilføre glukosamin, chrondroitinsulfat, MSM og hyaluronsyre, noe som beskytter leddene til hesten. Konkurransehester kan miste leddfunksjonen på grunn av overanstrengelser og krevende forhold, å sørge for at brusk, kollagen og synovialvæske opprettholdes kan bety forskjellen på en skadet hest og en som yter sitt beste. De kraftfulle ingrediensene i leddtilskudden til hest kan motvirke slike problemer.

De kraftfulle ingrediensene i leddtilskudd kan styrke bein og vev, og lindre hesten din.

Eldre hester mister naturlig væske og demping i leddene, men ved å gi dem leddtilskudd kan de fortsette å bevege seg og ha det fint i pensjonisttilværelsen. Horze tilbyr flere produkter som motvirker stivhet og gir sunne ledd.