Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Finish Line Air Power, 1 l

Produkt-ID: 305389

kr 979,00
(Pris inkl. MVA)
Finish Line Air Power, 1 l
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 8 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finish Line Air Power, 1 l
Beskrivelse

Beskrivelse

Naturlig hostesaft.


Air Power™ er et naturprodukt som hjelper mot mindre hosteproblemer som følge av irritasjoner. Dette naturproduktet bruker ingredienser som honning, mentol, eukalyptusolje, sitronsaft, Aloe Vera, eplesidereddik og etanol for å hjelpe mot hestens hosteproblemer. Vanligvis vil en dose Air Power™ hindre hesten fra å hoste en hel dag. Trygg før stevner, løp eller utstillinger. Air Power™ er kostnadseffektivt ettersom du kun trenger en fjerdedel så mye Air Power™ som av de fleste andre produkter.


Teknisk beskrivelse:


Mentol har en kjølende effekt som lindrer irritasjoner og fungerer hostestillende, eukalyptus er kjent for å være slimløsende (løsner slim i luftveiene, noe som gjør det lettere å fjerne slimet når man hoster).


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.