Energy Pro Balance 5 L

829,00 kr
Pris inkl. MVA
5 l (165,80 kr / l)
15% EKSTRA rabatt på din bestilling
Kopier kode: SAVE15
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 23.05.2022. Ikke gyldig for merkene Bucas, Christ, HV Polo, PS of Sweden, Leovet.
One size
Partnerprodukt
Forvent 3 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Høytstående tilskudd av rett energi.


VIMITAL ENERGY Pro Balance kombinerer flere høytstående, eksklusive oljer for å optimalisere hestens mulighet for å tilgodegjøre seg energien uten å påvirke grovtarmens gjæringsprosess.Hesten henter opp til 75% av sitt energibehov fra grovforet og har begrenset mulighet til å nyttiggjøre seg energi fra stivelse og fett. Det å kun øke kraftformengden til prestasjonshester med høyt energibehov har flere bakdeler.Stivelse påvirker magesekkens funksjon og er en av grunnene til at det oppstår magesår. Stivelse øker pH-verdien i magesekken, som minsker nedbrytingen av proteiner og utrenskingen av giftige bakterier i foret. Nedbrytningen av stivelse i tynntarmen er avhengig av enzymet Amylas som hesten har liten produksjon av. Hesten kan helt enkelt ikke bryte ned store stivelsesbaserte kraftfordietter. Stivelsesrester kommer da ut i tykktarmen og ødelegger deler av gjæringsprosessen. For mye stivelse kan altså gi et redusert energiutbytte.Også hestens evne til å bryte ned fett er begrenset, men ettersom fett inneholder mer en 3 ganger så mye energi som kraftfor så blir det en effektiv energikilde.I VIMITAL Energy Pro Balance inngår flere korte, mellomlange og lange fettsyrer, vilket optimaliserer nedbrytningen og hestens mulighet til raskt og effektivt kunne tilgodegjøre seg store mengder energi.Tilsetningen av Lecitin hjelper nedbrytningen og har en skånsom effekt på magens og tarmens slimhinne.Energi fra fett påvirker ikke stressnivået (såkalt energi) og reduserer økningen av kroppstemperaturen i arbeidet, som forbedrer energiøkonomiseringen, minsker væsketapet og gir kortere restitusjonstid.


Teknisk beskrivelse:


Dosering:Max dosering 4 dl/måltid.1 dl Energy tilsvarer ca 3 hg havre eller tilsvarende kraftforrasjon.


Bruksanvisning:


VIMITAL ENERGY Pro Balance erstatter en del av kraftformengden og optimaliserer hestens muligeht til å utnytte energien gjennom å tilføre mye energi spredd ut over flere kilder.Brukes til presterende hester der energibehover tilsvarer mer enn 2.5kg kraftfor/dag samt til hester med mage/tarmrelaterte problemer eller hester som er vanskelige med maten.Det vil også være lurt å erstatte deler av kraftformengden på varmblodige hester.Basert på en forrasjon beregnet på lett arbeid erstattes ca 1/2kg kraftfor med 2dl Energy pr. dag. Når man vil øke energimengden (hardt arbeid) tilføres opp til 4dl Energy pr. måltid.VIMITAL ENERGY Pro Balance tas opp raskt hvilket gjør at den kan brukes for å regulere energibehovet.


Produkt-ID: 302201

Les Omtaler: