Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Finntack Pro syntetisk (100% beta) åpent konkurransehodelag, komplett

Produkt-ID: 11590

kr 1.490,00
(Pris inkl. MVA)
Finntack Pro syntetisk (100% beta) åpent konkurransehodelag, komplett
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack Pro syntetisk (100% beta) åpent konkurransehodelag, komplett
Beskrivelse

Beskrivelse

Syntetisk hodelag laget bare av Beta-materiale, med holdere i gummi (oversjekk og hodelag inkludert). Lett å rengjøre; den verken krymper eller strekker seg. Tilgjengelig i størrelser Cob og Full.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

0 Likes

Skikkelig flott! Full hele tiden rettferdig! Stylepunktene på den fantastiske fargepaletten, minus en kan nevne at ikke alle hovedfunksjonene finnes i betablå.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.