Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Zilco hodelag Race SS

Produkt-ID: 11821

kr 489,00
(Pris inkl. MVA)
Zilco hodelag Race SS
Velg størrelse Størrelsestabell
Zilco hodelag Race SS
kr 489,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Zilco hodelag Race SS
Beskrivelse

Beskrivelse

Laget av Zilcos vevde webbing, belagt med co-polymer. Materialet gir veldig enkelt vedlikehold, god styrke og bra utseende. Det er ekstremt fleksibelt over et stort temperaturspenn. Alle detaljer er av rustfritt stål. Denne lette modellen inkluderer en fôret hodedel, rosetter i rustfritt stål og 13mm (1/2") sidestykker. En størrelse (som passer fullblodshester) Tøyler er ikke inkludert.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

. Premieparti Zilco
2 Likes

Zilco er den absolutte lederen innen produksjon av løpsutstyr. Men det beste prisledet, toppmodellen Signature. Det er laget av ekte skinn komplett med en gummiert grime og en kapsel. Fargen er brun (Gabana).

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.