Spar 120 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: XMAS
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Finntack Pro jockeyhjelm

Produkt-ID: 30209

kr 619,00
(Pris inkl. MVA)
Finntack Pro jockeyhjelm
kr 619,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack Pro jockeyhjelm
Beskrivelse

Beskrivelse

Ytterskall-overflate, gummimaling. Ytterskall ABS. Adsorberende vattering sort EPS. Fire ventilasjonsåpninger S/S. Med Airflow stropper. Avtagbar og vaskbar fôring. Vekt ca. 380g. Med sikkerhets sertifisering CE EN 1384.Festes under haken med en enkel spe


Teknisk beskrivelse:


CE VG1 01.040 2014-12.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Jockeyhjelm
2 Likes

En veldig god hjelm !!!))) praktisk, slitesterkt, vakker, fornuftig pris !!! :)) Du kan stole på denne hjelmen!) Jeg kjøpte en hest i lang tid og jeg hadde ikke nok ære til Gud, og jeg var i den hjelm)) Jeg monterer denne hjelmen bare en klasse, jeg anbefaler å kjøpe)) !!

Horse Racing Training Helm
1 Likes

Hjelmen er superlett og behagelig. Han blir ikke tett og føler seg vel når han er slitt i lang tid. Som treningshjelm bare for å anbefales

Den beste hjelmen noensinne!
0 Likes

Justerbar, holdbare, trygge. Den perfekte hjelmen om gangen! Jeg anbefaler;)

0 Likes

Kjøpt for en korshjelm, god valuta for pengene, vil jeg ikke nøle med å gi råd.

Jockeyhjelm
0 Likes

Det er en super fin hette. Sammenlignet med andre er jockeyhjelmer litt mindre, men de andre er også mye dyrere. Ofte betaler du allerede 150-200 euro for en jockeyhette og disse 64 euro. Det anbefales hvis hodet noen ganger vokser.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.