FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Back on Track belegg med 3D nett, L-XL

Produkt-ID: 304266

kr 649,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track belegg med 3D nett, L-XL
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track belegg med 3D nett, L-XL
kr 649,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track belegg med 3D nett, L-XL
Beskrivelse

Beskrivelse

Den nye Back on Track 3D nett strykbelegg med Welltex® gir en unik kombinasjon av beskyttelse, kvalitet og trivsel. Det myke neoprenfôret og 3D nett utsiden med støtabsorberende polstring sikrer pusteevne og garanterer en komfortabel passform. Disse allsidige beleggene er egnet til for- og bakbein, og er enkle å bruke med de justerbare borrelåsene.


Teknisk beskrivelse:


Selges i par.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fet gamachere
0 Likes

Så begeistret for disse BARE gamachene. Perfekt passform og de varer veldig bra.

Størrelse: Normal
Flotte støvler!
0 Likes

Jeg er glad jeg byttet til disse fra treningssko. Begge er fine, men disse er bedre for hester som har en tendens til å treffe seg selv. De er et ekstremt lett polstret nettmateriale, men har fortsatt det mer holdbare området for hesten din å sparke mot innsiden. Flott til sommeren og lett å slange av og tørke etter trening. Jeg bruker disse på baksiden og BOT Polos på fronten - begge er fantastisk for min artrittiske dressurhest som har en tendens til å hamstre. Et forslag ville være å tilby noen plussstore alternativer - hvis de hadde en XL eller XXL, ville jeg gått den ruten for min 17,2 hånds varmblod. Inntil da, stor er den.

Størrelse: Normal
utmerket
0 Likes

Et utmerket produkt som vanlig fra bane igjen. Sitter godt på beina.

Størrelse: Normal
Veldig bra
0 Likes

Høres solide, innovative materialer og strøm ut. Lette og komfortable, fleksible, ideelle hester med følsomme vev. Stor størrelse, størrelse L er bare egnet for bakkropp, på 1,75 m SF, for stor til å komme i forgrunnen.

Størrelse: Stor
fornøyd
0 Likes

For nå er jeg fornøyd med effekten som gangartene hans etterspør. Bra opprettholder sener, effekten av det forventede keramiske stoffet. For nå legger jeg en flat på kvaliteten på leggings med nærvær av honningkake på utsiden og et veldig tynt beskyttende skall. Jeg er i tvil om levetiden til disse leggings

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.