FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Back On Track treningsbelegg, foran

Produkt-ID: 19446

kr 799,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back On Track treningsbelegg, foran
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back On Track treningsbelegg, foran
kr 799,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back On Track treningsbelegg, foran
Beskrivelse

Beskrivelse

Treningsbelegg i kraftig, slitesterk neopren. De har en utmerket passform, og er stramme rundt kodeleddet for å holde grus og smuss ute. Beinbeskytterne er et godt valg hvis man skal spare tid, da man slipper å ta på bandasjer og bandasjeunderlag. Selges parvis


Teknisk beskrivelse:


Materialer: 50% bomull og 50% polyester.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

leggings
0 Likes

Bra produkt sammenlignbart med sortimentet som allerede ble kjøpt for noen år siden. Produktet er mer fleksibelt og godt tilpasset

Størrelse: Stor
Elsker disse!
0 Likes

Disse er fantastiske. Jeg brukte poloomslag på Thoroughbred fordi han fikk betennelse i beina etter jobb. Med poloen jobbet han 20 meter travsirkler i 15 minutter. Etter at jeg kjøpte støvlene til for- og bakbena, lærte vi lett på 2'6 ". De bokstavelig talt fungerer magi, og jeg kunne ikke være lykkeligere med hvordan vallakene mine fungerer etter et år i disse støvlene. Jeg bruker ikke annet merke for meg, hesten min, eller til og med hundene mine.

Størrelse: Normal
Perfekt arbeidsbeskyttelse
0 Likes

Virkelig fornøyd med min beskyttelse, M passer fint på cob ponnien min. :) Bra borrelås!

Størrelse: Normal
Back on Track Exercise Boots
0 Likes

Second pair that I buy. I use several BOT products on my horse and always with good results. However, they are easily worn at the bottom and velcro upper band gets unsticked easily after pulling several times (so, I have to cut the outer band). I'm satisfied with the product performance, but I would love that it would last longer.

Størrelse: Normal
Elsker disse!
0 Likes

Disse er fantastiske! Jeg er ferdig med PC. Ettersom disse støvlene ikke varmer bena, er beinet kult, utrolig når du tar dem av. Kjærlighet kjærlighet kjærlighet

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.