Spar 15% på alle produkter fra Horze
Handle nå
-20%

Gera Royal Pro dressurbelegg, bak-H, Glamour Edition

Produkt-ID: 304741

kr 952,00
kr 1.190,00
(Pris inkl. MVA)
Gera Royal Pro dressurbelegg, bak-H, Glamour Edition
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Gera Royal Pro dressurbelegg, bak-H, Glamour Edition
Beskrivelse

Beskrivelse

Bandasjering tar mye tid, og innebærer en stor risiko om man ikke gjør det riktig. Bandasjer gir heller nesten ingen slagbeskyttelse. Derfor bruker flere og flere dressurryttere belegg, som beskytter hestens bein. Spesielt dressurbelegg med kodebeskyttelse, som i tillegg støtter sener og liganment, blir mer og mer populære. Også på grunn av at de er enkle i bruk.Videre øker mange ryttere beskyttelsen på innsiden av koden og senene når de trener dressur.Med Royal Pro GERA gir vi det riktige belegget til kresne dressurryttere: Perfekt støtte, ekstra slagbeskyttelse og pustende på samme tid!Med vår nye Glamour Edition har de også blitt enda penere!


Gjennomsnittlig vurdering
1.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Ikke sitte på føttene
0 Likes

For hesten på 160 cm tok jeg størrelse M foran og bak beskyttere og de var bare for store og tungvint i design. Jeg trodde ikke at mindre skjold av en størrelse ville ha reddet situasjonen, så jeg gikk tilbake. De er ganske stilige og etikettene ser sterke ut, men det hjelper ikke hvis du ikke sitter på føttene.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.