Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Horze Parker belegg

Produkt-ID: 19205

kr 229,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Parker belegg
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Parker belegg
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskyttende belegg blir ikke noe enklere enn dette.


Nye strykbelegg med en super passform, og enkle borrelåsfester som gjør at du raskt kan åpne og lukke beleggene. Et enkelt design som er perfekt for trening. Det lette skummet er dekket med syntetisk lær.


Egenskaper:


  • Z-logo
  • Fast og holdbart materiale som vil motstå kraftig bruk
  • Kvalitetssøm for varig holdbarhet
  • Tilgjengelig i forskjellige farger

Teknisk beskrivelse:


EVA-skum og syntetisk lær.


Vaskeanvisning:


Vaskes i varmt vann Lufttørk


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Send godt passende leggings som er store.
0 Likes

Har disse gamsch bekymret for den daglige treningen, da vi ahbenbenben, trengte vi noe uten en hard shell-gjøreskje. Dette kan enkelt festes og festes, ikke snu, ikke skli, det er lite sand i mellom. Alerdigns hvis de er veldig høye, størrelse M var litt lang foran på en 165 cm Wb med normal statur og heller på. Derfor har jeg også lagt om S for fronten. Til holdbarhet kan jeg ikke si noe, så lenge er de ikke i bruk. Imidlertid ikke perforert, derfor ikke pustende. Så rett før du sykler til hesten og så igjen fra. og unnvike en annen modell i løpet av den varme sommeren.

Så spent på disse støvlene!
0 Likes

Jeg har lett etter noe sånt i evigheter! De kom nettopp, men jeg elsker følelsen av dem, de er lette og virker som de kommer til å være veldig komfortable på hesten min. Superfin kvalitet til en uslåelig pris, og jeg elsker at de hvite støvlene har svart fôr! Jeg kan ikke snakke for varighet ennå, men gleder meg til å få dem i bruk og vil sannsynligvis bestille flere par og flere farger!

Fin støvler!
0 Likes

Jeg prøvde disse ut for første gang i dag og var veldig fornøyd! De ser og føles fine, passer godt og virker som de vil være holdbare. Prisen var kjempebra, og jeg fikk dem i salg også! Så lenge de holder godt, vil jeg absolutt kjøpe mer! Så vidt jeg kan si, enda et stort horze-produkt!

Leggings hvite
0 Likes

Jeg kan ikke bekrefte forrige anmeldelse delvis. På min 1,64 store varme blod vallak passer gangartene i M foran og L bak perfekt. Jeg tror det kommer an på lengden og bredden på det rørformede beinet, uavhengig av pinnestørrelse. Ellers, fra innsiden hyggelig myk og den første turen de også har overlevd uskadd, feier hesten min totalt og er vanligvis etter en tur allerede riper i den, det var ikke tilfelle her. Jeg er positivt overrasket.

Fin beskyttelse
0 Likes

Jeg er veldig fornøyd med de glatte dekslene. Lett å rengjøre. Raskt og enkelt å ta på!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.