Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Horze leddet trinsebitt med løse ringer

Produkt-ID: 13005

kr 189,00
(Pris inkl. MVA)
Horze leddet trinsebitt med løse ringer
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze leddet trinsebitt med løse ringer
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette populære bittet kan brukes i mange grener.


Ryttere elsker dette trinsebittet med løse ringer og mange bruksområder. Det er det mest vanlige bittet i mange grener. Praktisk til trening av unghester, generell ridning og de første nivåene i dressur.


Egenskaper:


  • Det mest brukte bittet
  • Brukes til alle typer ridning
  • Ideelt til unghester
  • Rustfritt stål

Teknisk beskrivelse:


Tykkelse: 18mm. Ringer: 65mm.


Vaskeanvisning:


Vask alltid bittet etter bruk. Fjern bittet fra hodelaget og legg det i varmt vann. Bruk en liten børste for å fjerne smuss. Tørk med et rent håndkle.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Vannring, ødelagt
1 Likes

Denne biten har en veldig god pris og er veldig behagelig å påføre i munnen og fin mot hesten i munnen

0 Likes

Bittet er av god matriell, og det virker som om hesten trives med det. Lett å rengjøre. Normal i størrelsen.

grunnleggende mørtel
0 Likes

Funksjonell mortise uten ekstra justering. Vi har en passende Wales-ponni med en delikat munn, men trener i begynnelsen.

The Search (tittelen på en roman noen trenger å skrive når det gjelder montering av ponnibiter)
0 Likes

Selv om det er en fin, enkel bit, kommer Horzes Jointed Loose Ring Snaffle faktisk i flere størrelser enn 4 ", 5" og 5 1/2 ". Jeg har søkt høyt og lavt etter litt for å passe til sportsponnien min, og den hadde kjørt meg Jeg fikk to av disse bitene som en gave fra en venn til bursdagen til ponnien min for ikke så lenge siden, og de passet! De passet feilfritt! Mens jeg var borte en stund, målte hun munnen min og fant denne biten og matchet den til en "T". Jeg vil gjerne se dette i en gull- eller messingfarging for klasser i hånden, men jeg har vært mer enn fornøyd med meg som de er. Jeg bruker dem i vestlig glede og for hennes ponnyjumperkarriere.

Hyggelig
0 Likes

Denne biten er veldig fin, fikk den i en 5,5 tommer. passer min 15 1/2 QH pent, med litt plass til overs (Det er min preferanse). Søkte høyt og lavt etter en som ikke var ekstremt tynn (Den nye snaffeltrenden: O) og håpet at den var tykkere. Det var litt på den tynne siden, men som måren min likte, bestemte meg for å beholde. Prisen var kjempebra, takk Horze!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.